Seria 5 electric

Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul BMW Seria 5: imagini noi cu versiunea electrică a sedanului

Constructorul german de automobile a publicat imagini noi cu viitorul Seria 5, mai exact cu versiunea electrică i5. Debutul este programat pentru data de 24 mai.
Miercuri, 29 Martie 2023 | Modele noi

Imagini cu noul BMW i5 din timpul testelor de iarnă

BMW a publicat oficial o serie de imagini noi cu viitoarea versiune electrică a Seriei 5. Mașina a fost testată în condiții de iarnă extreme în Suedia, pe drumurile din apropierea Munților Alpi și chiar în interiorul Cercului Arctic.
Miercuri, 15 Martie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul BMW Seria 5: va avea și versiune de performanță electrică

BMW a publicat prima imagine oficială cu noua generație Seria 5. Modelul din clasa executive va primi, în premieră, și versiuni electrice, sub numele i5. Lansarea oficială a noii generații va avea loc în octombrie.
Marti, 21 Februarie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul BMW Seria 5: va avea două versiuni electrice

Conform celor mai noi informații, viitoarea generație BMW Seria 5 va primi, în premieră, nu una, ci două versiuni electrice sub numele i5. Noul model va păstra motoarele cu 4 și 6 cilindri și va avea inclusiv versiuni hibride. Lansarea este programată în această vară.
Joi, 26 August 2021 | Masini electrice si hibride

BMW Seria 7 și Seria 5 vor primi versiuni pur electrice până în 2023

Potrivit celor mai recente informații, constructorul bavarez de automobile va lansa patru modele electrice în următorii doi ani. Printre ele se vor număra si versiunile cu zero emisii ale actualelor Seria 7 și Seria 5.
Marti, 28 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarele generații BMW Seria 5 și X1 vor avea versiuni electrice: cele două modele vor fi lansate până la finalul anului 2023

Oficialii BMW au anunțat că viitoarele Seria 5 și X1 vor fi disponibile și în versiuni electrice. Cele două modele fac parte din strategia Number One > Next, un proiect care să genereze până la finalul anului 2023 o gamă cu 25 de modele electrificate (hibrid, plug-in hybrid, electric).
Marti, 23 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație BMW Seria 5 va avea și versiune electrică: autonomia minimă va fi de 480 de kilometri

Următoarea generație BMW Seria 5 va fi lansată în 2023, iar conform unor surse apropiate companiei, modelul producătorului german va fi disponibil și într-o variantă complet electrică. Bateria ar urma să aibă o capacitate de cel puțin 60 kWh, în timp ce autonomia minimă va fi de 480 de kilometri.
Marti, 25 Iunie 2019 | Concepte

BMW Seria 5 a fost transformat în cobai pentru testarea viitoarelor sisteme electrice de propulsie: trei motoare și peste 720 CP

BMW a transformat un Seria 5 într-un vehicul complet electric. Nemții propun un sistem de propulsie cu trei motoare electrice capabile să ofere peste 720 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/h a prototipului german se desfășoară în mai puțin de 3.0 secunde.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru