Teaser cu viitorul Mercedes-Benz Clasa T, un monovolum premium

de Tiberiu Safta
Marti, 29.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat o imagine teaser cu noul model Clasa T. Mașina este descrisă ca fiind un monovolum premium pentru cei cu un stil de viață activ, iar lansarea va avea loc în 26 aprilie.

Constructorul german a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul membru al familiei, Clasa T. Dacă numele pare cunoscut este pentru că Mercedes-Benz a anunțat acest model încă din 2020, atunci când a fost dezvăluit primul teaser. Încă de atunci, constructorul german a precizat că noul Clasa T va fi lansat în 2022.

Iată că acest lucru se va adeveri, deoarece lansarea oficială este programată pentru 26 aprilie. Din imagine se poate vedea partea din față, cu o grilă mare și farurile LED, desenate în limbajul de design tipic Mercedes-Benz. Noul Clasa T va fi oferit cu motorizări convenționale pe benzină și diesel. Este de așteptat să fie oferite în gamă și versiuni hibride sau electrificate.

Mercedes-Benz Clasa T va avea dimensiuni similare cu modelul Citan, care a primit o nouă generație spre sfârșitul anului trecut. Citan este clasificat ca un vehicul comercial, în timp ce Clasa T va fi un "monovolum premium destinat celor cu un stil de viață activ".

De asemenea, noul Clasa T va fi oferit cu un interior versatil, în sensul în care acesta va putea fi reconfigurat după preferințele și nevoile clienților.

Noul Mercedes-Benz Clasa T va fi dezvăluit oficial în 26 aprilie.

via Mercedes-Benz

Comentarii (2)

  • Adrian
    Pai cum monovolum? Nu se adapteaza si ei la ceea ce vrea piata? Nu! Pentru ca piata nu e de capul ei, piata vrea ceea ce i se spune ca vrea.
    0 0
  • Au mai avut Mercedes R, tot un monovolum. Chiar dacă eu sunt fan pentru asemenea caroserii, clasa R din păcate nu s-a vândut prea bine… Cei care au nevoie de asemenea caroserii in principiu le pun la treaba, copii, sporturi etc. Cred ca prețul contează destul de mult si cei care vor face alegerea pentru un un Mercedes nu va fi suficient. BMW nu va mai produce a 2-a generație de seria 2 Gran Tourer, rămân doar cu Active Tourer-ul, cel mai probabil din cauza vânzărilor… am avut in România vreo 3 ani un Gran tourer… condusă intens (120.000 km in 3 ani), impecabilă, comoda și practică, chiar daca era doar cu tracțiune (nu spun fata sa evit pleonasmul).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru