Clasa T

Joi, 05 Mai 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz Clasa T în România: start de la 25.700 de euro

Noul Mercedes-Benz Clasa T poate fi comandat în România. Modelul german pornește de la 25.741 de euro, cu TVA inclus, și este disponibil cu motorizări pe benzină și diesel cu până la 131 de cai putere.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes-Benz prezintă noul Clasa T. Va avea și versiune pur electrică

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Clasa T, o mașină potrivită pentru familii și iubitori de activități în aer liber. Potrivit reprezentanților companiei, va fi disponibil, ulterior, și într-o versiune electrică.
Marti, 29 Martie 2022 | Modele noi

Teaser cu viitorul Mercedes-Benz Clasa T, un monovolum premium

Mercedes-Benz a publicat o imagine teaser cu noul model Clasa T. Mașina este descrisă ca fiind un monovolum premium pentru cei cu un stil de viață activ, iar lansarea va avea loc în 26 aprilie.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Citan va fi prezentată în a doua parte a anului viitor: utilitara va avea și versiune electrică

Mercedes-Benz Citan va primi o nouă generație, iar conform oficialilor germani, utlitara comercială va fi prezentată în a doua parte a anului viitor. Modelul va avea și o variantă electrică.
Marti, 28 Iulie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz va lansa în 2022 noul model Clasa T: utilitară de persoane pentru oraș derivată din Renault Kangoo

Mercedes-Benz a anunțat că va lansa în 2022 noul model Clasa T, o utilitară de persoane pentru oraș dezvoltată în cadrul parteneriatului cu Renault-Nissan. Modelul va avea versiune electrică și va fi derivat din Renault Kangoo.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Clasa T, Mercedes-Benz Clasa T, Mercedes Clasa T
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru