Teaser foto cu viitorul BMW Seria 7 facelift: limuzina constructorului german debutează în 16 ianuarie

de Cornel Șocariciu
Marti, 15.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o imagine teaser cu viitorul Seria 7 facelift. Modelul va fi prezentat în 16 ianuarie în cadrul unui eveniment special desfășurat în Munchen.

Deși o serie de imagini neoficiale cu viitorul BMW Seria 7 facelift au ajuns deja pe internet, divizia de marketing din cadrul constructorului bavarez a decis să continue campania de promovare a noii limuzine.

Astfel, reprezentanții BMW au publicat o fotografie teaser cu viitorul Seria 7 facelift. Imaginea pregătită de nemți scoate în evidență semnătura luminoasă a farurilor și oferă mici detalii cu privire la dimensiunea grilei frontale.

Totodată, producătorul german a anunțat deschiderea unui nou spațiu dedicat vehiculelor de top din gamă. Acesta are o suprafață de 323 de metri pătrați și a fost integrat în cadrul centrului BMW Welt din Munchen. Desenat cu ajutorul arhitectului Patricia Urquiola, podeaua noului spațiu a fost fabricată din mozaic venețian și din elemente produse prin procesului de imprimare 3D.

În acest moment, spațiul găzduiește noul SUV X7, gama Seria 8 (Coupe și Cabrio), dar și conceptul M8 Gran Coupe. Începând cu 16 ianuarie, bavarezii vor aduce și viitorul Seria 7 facelift.

Conform primelor informații, vârful de gamă pregătit de nemți va integra o serie de elemente noi la interior, dar și motorizări ușor revizuite.

Varianta 740i va miza în continuare pe motorul de 3.0 litri, însă puterea acestuia ajunge la 340 CP (+14 CP). Versiunea 750i ar urma să ofere 530 CP și 750 Nm dintr-un V8 de 4.4 litri, în timp ce vârful de gamă M760i propune un V12 de 6.6 litri.

Versiunea plug-in hybrid 745e iPerformance facelift va oferi aproximativ 390 CP și o autonomie în modul electric ceva mai generoasă (45 de kilometri promite actuala versiune PHEV).

Comentarii (1)

  • Costel
    8seria ii faina
    7seria ii de dus la goz
    a8 ii cu mult peste 7seria
    0 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru