Teaser misterios de la Koenigsegg. Suedezii ar putea lansa un nou hypercar în 2022

de Alexandru Monenciu
Luni, 03.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul suedez de automobile a publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi un nou hypercar, care ar putea debuta în 2022. Reprezentanții companiei nu au oferit mai multe detalii.

Chiar în ultima zi a lui 2021, suedezii de la Koenigsegg au publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi un nou hypercar. Acesta ar putea debuta în 2022, dar reprezentanții companiei fondate de Christian von Koenigsegg nu au oferit mai multe detalii.

În imagine se poate observa silueta specifică unui Koenigsegg, dar și câteva elemente de design împrumutate de la modele anterioare. Spre exemplu, forma stopurilor te duce cu gândul la CCX, iar difuzorul de aer la Agera.

Anul acesta, marca suedeză sărbătorește 20 de ani de la livrarea primului exemplar CC8S (primul model de serie Koenigsegg). Știind asta, mașina din imagine ar putea fi și un omagiu adus lui CC8S, informație neconfirmată, însă, de Koenigsegg.

via Koenigsegg

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Ar putea... Bla bla bla....
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru