Teaser nou cu Volkswagen ID. Buzz. Van-ul electric va fi lansat în 2022 în Europa

de Tiberiu Safta
Luni, 27.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un nou teaser cu viitorul model electric ID. Buzz pe rețelele de socializare. În postare se poate observa modelul camuflat, acesta urmând să fie lansat în 2022 pe piața din Europa.

Într-o postare pe rețelele sale de socializare, Volkswagen a publicat un material video cu viitoarea mașină electrică ID. Buzz. Noul model de transport persoane va fi lansat oficial în 2022 și va fi disponibil, în prima fază, numai în Europa. Mai apoi, ID. Buzz va debuta și pe alte piețe, în 2023 sau 2024.

Noul ID. Buzz va fi oferit în două variante de caroserie, una pentru transport de persoane, iar cealaltă pentru uz comercial. Recent, mașina a fost surprinsă cu ajutorul unor fotografii spion din timpul perioadei de testare. Ceea ce se poate observa din poze sunt farurile LED, care sunt unite printr-o bandă luminoasă, așa cum se întâmplă cu majoritatea modelelor VW ID de nouă generație.

De asemenea, în absența motorului termic, partea din față este diferită față de modelele binecunoscute din gama de modele Transporter. În principiu, design-ul lui ID. Buzz este inspirat de prima generație a lui Transporter, adică T1, alintat Bulli.

Nu există foarte multe detalii cu privire la datele tehnice.

Însă, noul ID. Buzz ar putea fi oferit cu un propulsor electric sau cu două, cu transmisie pe puntea spate sau cu tracțiune integrală. Deși nu este o informație oficială, este posibil ca unele versiuni, mai ales cele cu două motoare electrice să depășească 400 de cai putere.

via Motor1

Sursa Foto: Motor1

Comentarii (3)

  • Cu tot respectul meu pentru marca VW, dar asta e urâtă rău. Cu spume as zice.
    Mult mai dezirabila sau digerabila mi se pare un Transporter de la T1 până pe la T5 cam așa...
    6 3
  • parca-i o chinazarie din anii 90....
    4 2
  • Nu-i mai nasol ca celelalte ID.-uri VW, doar că-i cam straniu cam_umflat. :-)
    De remarcat deci colorația curcubeu a camuflajului lgbtqr-etc.
    Mai lipsește doar unicornul roz-electrizant.
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru