Teaser pentru noul Audi RS6 Avant: prezentarea oficială va avea loc în septembrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 14.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat un teaser care anticipează prezentarea oficială a noului RS6 Avant în preajma Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Cu numai câteva zile în urmă, Audi a publicat un teaser prin care anunța că pregătește nu mai puțin de șase modele din gama de performanță RS.

Pe lista germanilor se află și Audi RS6 Avant, care acum primește un teaser de sine stătător prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

Pentru moment nu se cunosc detalii suplimentare despre noul RS6 Avant, însă presa internațională susține că modelul va utiliza același motor V8 de 4.0 litri și aproape 600 de cai putere dispinibil și pe RS6 Avant Performance.

De asemenea, o invitație publicată pe Facebook sugerează că RS6 Avant va fi prezentat într-un cadru restrâns în 5 și 6 septembrie la Berlin, cu numai câteva zile înainte de lansarea oficială cu public de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Lista de noutăți pregătită de Audi este completată de RS Q8, care ar urma să folosească același sistem de propulsie de 680 de cai putere disponibil și pe Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, dar și de RS Q3 și RS Q3 Sportback, care ar urma să fie echipate cu un motor de 2.5 litri și 420 de cai putere.

Nu în ultimul rând, pe lista producătorului german se mai află și RS7 Sportback, care ar urma să folosească același motor ca și RS6 Avant, dar și RS4 Avant.

RS Q8, RS Q3 Sportback, RS7 Sportback și RS4 Avant vor fi de asemenea dezvăluite în acest an.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • hazard
    tractoareee, hai, zi-ne ceva si de asta. O fi buna, o fi rea, cat consuma, cat costa?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru