Teaser pentru o lansare misterioasă sub brandul Mercedes-Maybach: germanii pregătesc un concept de lux

de Daniel Popescu
Vineri, 13.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Maybach va lansa la sfârșitul lunii aprilie un concept de lux anticipat de prezentarea unui teaser video de 30 de secunde.

China joacă un rol important pentru constructorii europeni pentru creșterea vânzărilor, iar segmentul de lux se bucură de o popularitate majoră în țara asiatică.

Prin urmare, nu este o surpriză că Mercedes va profita de salonul Auto China de la Beijing pentru a prezenta un nou concept de lux. Acesta va fi dezvoltat sub brandul Mercedes-Maybach și a primit un teaser video de 30 de secunde care nu dezvăluie nimic despre numele acestuia sau despre forma caroseriei.

Totuși, imaginile prezintă interiorul noului concept, care evidențiază o consolă centrală masivă și un aranjament cu 4 locuri cu scaune spate individuale. De asemenea, există inserții de aluminiu pe volan cu un design inedit, dar și inserții de lemn. Deloc surprinzător, conceptul include numeroase elemente aurii și logo-ul Maybach proeminent.

Publicația Motor1 susține că noul concept va fi un SUV de mari dimensiuni, însă rămâne de văzut dacă aceste informații se vor concretiza la lansarea oficială din cadrul salonului auto, care își va deschide porțile în 25 aprilie.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru