Teaser sub forma unei sculpturi: cadoul McLaren pentru clienții lui BP23, succesorul lui F1

de Cornel Șocariciu
Joi, 05.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Clienții care au rezervat viitorul hypercar McLaren BP23 vor avea parte de un cadou special din partea producătorului britanic: o sculptură botezată "Speed Form". Aceasta este produsă în 106 exemplare și este considerată un teaser cu interiorul viitorului hypercar.

La finalul anului trecut, oficialii McLaren au anunțat startul unui nou proiect special. Constructorul britanic a demarat programul de dezvoltare pentru un nou "Hyper-GT", cunoscut sub numele de cod BP23.

Viitorul model dezvoltat de McLaren va avea o configurație 1+2 locuri și va fi prezentat în cursul anului curent. Noul model este considerat succesorul lui F1 și va fi produs într-un număr limitat de 106 unități (numărul de exemplare McLaren F1 comercializate).

Reprezentanții McLaren spun că toate cele 106 unități au fost deja rezervate. Clienții care se vor bucura de serviciile lui BP23 au parte și de o supriză din partea producătorului britanic: o sculptură botezată "Speed Form".

Așa cum era normal, sculptura va fi fabricată în 106 unități, iar conform reprezentanților McLaren, pentru fiecare exemplar sunt necesare 100 de ore de lucru. Sculptura măsoară 400 de mm lungime și cântărește 3.6 kilograme, iar astfel, McLaren oferă și un teaser cu interiorul viitorului hypercar. 

Viitorul BP23 va fi cel mai rapid model produs până acum de McLaren: viteza maximă trece de 390 km/h.

Sub capotă vom vedea un sistem hibrid de propulsie, dar până acum reprezentanții constructorului britanic nu au oferit și date despre resursele acestuia. Prețul comunicat este de 1.6 milioane de lire (1.8 milioane de euro), fără taxe.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru