Teaser video pentru Ford Puma: noul SUV produs la Craiova va fi prezentat oficial în 26 iunie

de Daniel Popescu
Luni, 24.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford România a anunțat în cadrul unui teaser video că noul SUV Puma care va fi produs la uzina de la Craiova va fi prezentat oficial în 26 iunie.

Ford România a publicat luni pe contul de pe rețeaua de socializare Facebook un scurt teaser video care anticipează lansarea noului SUV Puma.

Detaliile estetice ale noului SUV sunt dificil de evidențiat, ca urmare a faptului că imaginile cu Puma sunt blurate în mod intenționat.

Cu toate acestea, teaser-ul dezvăluie la final un element important cu privire la lansare: noul model va fi prezentat oficial miercuri, 26 iunie.

Anterior, Ford a publicat o primă imagine cu Puma la începutul lunii aprilie, iar aceasta a scos în evidență forma blocurilor optice și liniile sportive, pe lângă o gardă la sol ridicată. La vremea respectivă, Ford a oferit o serie de detalii tehnice cu privire la sistemul de propulsie.

Astfel, Ford Puma va fi disponibil într-o versiune mild-hybrid formată dintr-un motor pe benzină EcoBoost de 1.0 litri și un starter / generator integrat antrenat prin curea (BISG). Acesta din urmă înlocuiește alternatorul și permite recuperarea și stocarea energiei din timpul frânarii pentru a încărca bateriile Li-Ion de 48 de volți.

De asemenea, Ford a afirmat că noul Puma va oferi un vârf de putere de 155 CP, în timp ce consumul mediu este estimat la 5.4 litri/100 km. Portbagajul va avea un volum de 456 de litri, suficient de mare pentru două genți de golf în poziție verticală.

Ford nu a precizat încă data începerii producției noului Puma la Craiova, însă a menționat că SUV-ul va fi disponibil la vânzare până la sfârșitul acestui an.

Noul model va fi produs la uzina de la Craiova în paralel cu Ford Ecosport, astfel că producătorul american a anunțat anterior că va angaja încă 1.700 de persoane.

Noul Ford Puma completează gama de SUV-uri Ford formată din noua generație Kuganoul Explorer Plug-In Hybrid, Ecosport și Edge. Anterior, Ford a mai utilizat numele Puma pentru un coupe produs la Koln în perioada 1997-2002.

Via Ford Romania

Comentarii (6)

  • Olele...baai vere ce rasei de Suca ... cand ii spusei ca-n Cougar-ul meu incapura 2 traiste d-alea mari de golf ...facu prostu apoplexie cand deschisai portbagaju si le vazu ...ca el abia ce-si lua un Ecosport saptamana trecuta si-i incapu doar una !
    9 3
  • @pipo sa te lauzi cu portbagajul de Kuga, care este cel mai mic din gama VS Tucson, Sportage, Karoq, CX5, etc... te cam faci de kko :))
    4 10
  • vere kid , nu stiu despre ce Kuga vorbesti , aici discutam despre Puma ( este o felina careia i se mai spune Cougar pe la ea p-acolo in Americi ,daca asta te-a bagat in ceata) ...asa ka kum kko !?
    11 1
  • One, two, three, four, five
    Everybody in the car, so come on, let's ride
    ...
    A little bit of Ecosport in my life
    A little bit of Sportage by my side
    A little bit of CX5 is all I need
    A little bit of Epace is what I see

    ....

    uahrrr

    Bambo Number Five!
    5 2
  • Pazea pe Vianu..se trezi cu chef astazi ! Acu stii ca numa Mambo no 5 imi rasuna-n cap pan diseara ,nu ?
    5 1
  • @pipo

    laserele alea mi-au adus aminte de o perioada....:)
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru