Teaser video pentru Jaguar F-Type facelift: sportiva va fi prezentată în 2 decembrie

de Daniel Popescu, Foto: Jaguar
Marti, 26.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a publicat un teaser video care anticipează lansarea unui facelift pentru sportiva F-Type. Prezentarea oficială va avea loc în 2 decembrie.

Jaguar pregătește de mai mult timp lansarea unui facelift pentru F-Type, element demonstrat și de o serie de fotografii spion care au apărut recent în presa internațională.

Constructorul britanic a anunțat acum că așteptarea este pe punctul de a lua sfârșit, întrucât prezentarea oficială pentru F-Type facelift va avea loc peste mai puțin de o săptămână, în 2 decembrie.

Informația apare în cadrul unui teaser video de numai 6 secunde, în care Jaguar nu oferă însă nicio altă informație cu privire la noutățile pe care le va avea sportiva.

Potrivit unor informații neoficiale, Jaguar va renunța la motorul V8 de 5.0 litri în favoarea unei unități V8 bi-turbo de 4.4 litri împrumutată de la BMW. În cazul unor modele precum M5 Competition sau M8 Competition, acest motor furnizează 625 de cai putere, însă nu este clar ce putere va oferi pentru F-Type facelift.

Pe de altă parte, Jaguar a anunțat anterior că F-Type ar putea primi în 2021 o versiune electrică, însă o decizie finală în acest sens nu a fost încă luată.

O versiune electrică ar ajuta constructorul britanic să respecte mai ușor noile norme de poluare care vor intra în vigoare în Uniunea Europeană în 2021.

De altfel, Jaguar a confirmat că fiecare model nou pe care îl va lansa după anul 2020 va avea cel puțin o versiune electrificată (mild-hybrid, plug-in hybrid sau electrică).

Via Jaguar

Comentarii (6)

  • Rusine Jaguar.....rusine BMW.....
    Aceste companii ar trebui sa fie rivale de moarte nu sa colaboreze pe plan tehnic.....
    Cand te duci la competitie sa cersesti ajutor e deja nasol....
    2 3
  • zamaraii
    Da,dar cand nu stai bine cu banii de cercetare, e mult mai simplu sa cumperi un motor bun decat sa dezvolti unul!
    6 0
  • Motoare Bmw pe Jaguar suna mai bine decat motoare Renault pe Mercedes.

    Jaguar si Bmw sunt competitori mai mult teoretic, practic cei doi se afla foarte departe la vanzari.
    7 1
  • @dan
    Vorbesti din nestiinta in acest caz...
    7 4
  • @dan_
    Nu ma deranjeaza sa vad motoare de Fiat pe Mitsubishi sau motoare de Opel pe Seat sau Renault pe Nissan....am dat un exemplu..
    Dar cand vorbim de liga premium acolo nu ar trebui sa se imparta nici macar cele mai ieftine piese.....masinile astea au o personalitate aparte...
    Ma deranjeaza chiar si faptul ca Audi are in medie sa zicem cam 10-15% componente luate direct de pe Vw....dar in cazu asta maiinteleg ca sunt in acelasi grup si nah....mai inchidem ochii
    Jaguar e o companie respectata(vreau sa cred) care are totusi o istorie de 100 de ani.....o istorie frumoasa si interesanta......are o reputatie in industria auto.....si chiar daca nu o duc cel mai bine in momentele actuale asta nu inseamna ca trebe sa-si arunce mandria la gunoi si sa ceara ajutor competitiei.....
    Si sau mai aruncat si la motoru V8 de pe M-uri....care ma gandesc ca e destul de costisitor in sine..
    Si se pare ca Grupul Tata so cam saturat de pierderile JLR...sa speram ca Jaguar nu va avea soarta constructorului Saab...
    3 1
  • Don Corleone
    Unele marci auto sunt precum branzeturile fine: cu cat sunt mai vechi (mucegaite) cu atat sunt mai nobile si mai scumpe, doar ca ceva nu miroase bine...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru