Teaser video pentru Porsche 911 Targa: prezentarea oficială va avea loc în 18 mai

de Daniel Popescu, Foto: Porsche
Joi, 14.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat un teaser care anticipează lansarea lui 911 Targa în 18 mai, iar constructorul german pregătește și o ediție specială limitată pentru 911 care va fi dezvăluită în 2 iunie.

Porsche a anunțat joi că va lansa în perioada următoare două modele derivate din noua generație 911. În contextul restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus SARS-CoV-2, constructorul german va prezenta ambele modele în cadrul unor evenimente online transmise în cadrul propriei emisiuni 9:11 Magazine.

Porsche a publicat deja un teaser video pentru prima lansare, care va avea loc luni, 18 mai.

Chiar dacă nu oferă detalii suplimentare despre modelul pe care îl va prezenta, cel mai probabil este vorba despre noul 911 Targa, care a fost surprins recent în cadrul unor sesiuni de teste sub camuflaj.

Inițial, Porsche 911 Targa ar fi trebuit prezentat în luna aprilie la Salonul Auto de la Beijing, dar planurile au fost abandonate după amânarea evenimentului pentru luna septembrie.

De asemenea, Porsche va lansa în 2 iunie un model în serie limitată derivat de asemenea din noua generație 911. Pentru moment nu se cunosc detalii despre noul model exclusivist, însă Porsche promite să ofere mai multe detalii despre acesta în 26 mai, atunci când va publica un teaser video.

Via Porsche, Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru