Teasere misterioase pentru primul model Lynk & Co: brandul chinezesc cu tehnologie Volvo se lansează în Europa în 20 octombrie

de Daniel Popescu
Marti, 18.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lynk & Co, brandul chinezesc deţinut de Geely care va utiliza o platformă împrumutată de la Volvo, se va lansa în Europa în 20 octombrie cu un model care a primit deja două teasere misterioase.

Geely, constructorul chinez care deţine producătorul suedez Volvo, este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru lansarea unui nou brand auto în Europa, cunoscut sub numele Lynk & Co.

Cu numai două zile înainte de evenimentul de lansare, Lynk & Co a publicat două teasere pentru primul său model de serie. Imaginile arată mici porţiuni din partea frontală şi din spatele modelului, care sugerează că vorbim despre un SUV de mici dimensiuni.

Pentru moment mai există o singură informaţie despre noul model de serie: acesta va utiliza platforma Compact Modular Architecture (CMA) dezvoltată de Volvo.

Pe de altă parte, oficialii Lynk & Co au confirmat anterior că noul constructor se va baza în special pe tehnologiile de conectare la internet, aceasta fiind şi explicaţia pentru numele mai puţin obişnuit al brandului. De altfel, compania a anunţat că primul model va fi "cea mai conectată maşină de până acum", iar  Alain Visser, vicepreşedinte senior al brandului, afirma că această direcţie vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor.

"În mare măsură, am ignorat diferenţa dintre maşina ca produs mecanic şi maşina ca experienţă.

Vremurile s-au schimbat. Trăim într-o lume conectată şi într-o astfel de lume inima unei maşini nu este motorul. Este conectivitatea", a explicat el.

Via Carscoops

Comentarii (1)

  • Cine se indoia ca asta o sa urmeze dupa ce chinezii cumpara technologie au acum dovata....
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru