Teasere misterioase pentru primul model Polestar: brandul desprins din Volvo publică imagini cu un posibil coupe cu două uși

de Daniel Popescu
Joi, 05.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar, sub-brandul desprins recent din Volvo, a pubicat 3 teasere care anticipează lansarea primului model independent în 17 octombrie, despre care presa internațională susține că ar fi un coupe cu două uși.

La jumătatea lunii iunie, Volvo a anunțat că transformă divizia de performanță Polestar într-un brand de sine-stătător care va dezvolta modele hibride și electrice de performanță.

Recent, oficialii Polestar au publicat pe rețeaua de socializare Instagram o imagine care sugereza că lansarea primului model indepedent va avea loc în 17 octombrie, iar acum au revenit cu 3 teasere misterioase.

Imaginile reprezintă detalii specifice noului model fără să dezvăluie prea multe elemente de caroserie, cu excepția formei stopurilor, care arată mai mult sau mai puțin ca cele ale ultimelor modele Volvo.

Totuși, în vara acestui an publicația Autocar anunța că primul model Polestar va fi un coupe cu două uși care va integra un sistem hibrid de circa 600 de cai putere. Misiunea de a ajunge la această valoare nu va fi însă una simplă, mai ales dacă luăm în calcul că sistemul plug-in hybrid care echipează în prezent Volvo XC90 ajunge la 400 de cai putere prin intermediul unei unități turbo de 2.0 litri și 320 de cai putere și a unui motor electric de circa 81 de cai putere.

Totuși, potrivit unor surse Polestar, oficialii diviziei se gândesc să sacrifice o parte din autonomia electrică în favoarea performanței.

Cel mai probabil, detaliile complete despre noul model vor fi dezvăluite în 17 octombrie.

Via Caradisiac

Comentarii (4)

  • Daca e coupe, sa fie oare ceva derivat din asta?
    https://www.volvocars.com/intl/cars/concept-cars/concept-coupe#gallery/c47ff3df493d47ee8e37910e8369a611/gallery_isaksson_entrance_second_006_8bit
    2 0
  • asta era linkul: http://bit.ly/2y1LPmC
    1 0
  • @alex, posibil

    1 poza pare sa fie stopul in actuala linie de design care renunta la forma literei C
    2 poza difuzorul e apropae identic
    3 poza e coltul lunete identic cu ce ai postat tu

    tragand linie, ar fi o aparitie greu de trecut cu vederea
    2 0
  • Edikkk
    OMG !! 600 cai !

    speram macar ca este un hibrid serios si scot si versiunea full-electrica
    cum se asteapta toata lumea, mai ales ca au sub un nou nume Polestar !
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru