Tesla cheamă în service aproape 50.000 de unități Model S şi Model X din China: posibile defecțiuni la suspensii

de Paul Cosma
Duminica, 25.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla va chema în service pentru aproape 50.000 de unități Model S și Model X de pe piața din China, din cauza unor posibile defecțiuni la suspensii, potrivit unui anunț al autorităților chineze.

Tesla se confruntă în China cu probleme privind calitatea unor componente ale modelelor sale ce au fost produse în Statele Unite.

Autoritățile chineze au anunțat că Tesla trebuie să efectueze un recall pentru aproape 50.000 de unități Model S și Model X, după ce au fost descoperite posibile defecțiuni ale suspensiilor.

Potrivit chinezilor, afectate de chemarea în service sunt 29.193 de exemplare Model S și Model X produse între 17 septembrie 2013 și 16 august 2016, respectiv 19.249 de unități Model S produse între 17 septembrie 2013 și 15 octombrie 2018. Toate mașinile “cu probleme” au fost livrate de uzina Tesla din Fremont.

Autoritățile chineze obligă Tesla să înlocuiască gratuit anumite elemente ale suspensiilor faţă şi spate, cu unele îmbunătăţite, pentru toate mașini incluse în recall.

Via News.ro

Comentarii (3)

  • Atenție...nu Tesla cheamă in service mașinile ci este obligată de statul chinez sa repare mașinile cu probleme...sa înțelegem ca și mașinile vândute in Europa sunt la fel?
    8 5
  • De ce nu și-n State sau UE vreun recall similar? -- fiindcă deducem (vag) că niște bascule defecte ar fi incriminate de chinezi... dar niciun caz de accident consecutiv ruperii lor eventuale n-a fost raportat.
    ...Și încă din 2013 !!!
    Twitter-eala lui Musk (cum că acuzele-s inventate) îmi pare deci credibilă.
    Și toată daravela -- doar un nou episod din serialul rezbelului economic.
    11 0
  • Apropo de bascule e un video cu buhnici cu o bascula rupta de parca ar fi din plastic
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru