Tesla, despre concedierea angajaților care stau acasă de teama COVID-19: “Informațiile apărute în presă nu sunt adevărate”

de Paul Cosma
Vineri, 03.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a negat informațiile potrivit cărora mai mulți angajați ar fi fost concediați după ce aceștia au ales să stea acasă, în loc să meargă la fabrica din California, de teama COVID-19. “Informațiile nu sunt adevărate, acei angajați lucrează la noi în continuare,” a transmis constructorul american.

Publicația The Washington Post a scris în această săptămână că trei angajați Tesla au fost concediați după ce au optat pentru rămânerea acasă, în detrimentul muncii la uzina din Fremont (California).

Tesla transmisese angajaților că pot să rămână acasă dacă au temeri legate de revenirea la muncă în contextul pandemiei de coronavirus.

Producătorul american de mașini electrice a publicat un mesaj pe site-ul oficial în care dezminte informațiile apărute în presă.

“Informațiile recente cum că am concediat angajații din cauza temerilor lor legate de sănătate nu sunt adevărate. Acei angajați lucrează la noi în continuare și chiar le-am oferit de lucru de mai multe ori. Le-am cerut tuturor angajaților să ne comunice dacă au îngrijorări în această perioadă, astfel încât să putem găsi o soluție,” potrivit comunicatului Tesla.

Constructorul susține că oferă concediu plătit timp de 14 zile pentru angajații aflați în carantină sau autoizolare dacă în familiile lor există cazuri de persoane testate pozitiv cu COVID-19.

Via Tesla

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    din titlu intelesesem ca fraieru ca nu ar fi corecte informarile din presa despre plandemia covid.
    dar elon musc descurca totu, superman e trucaj pe linga el, sigur e estraterestru omu venit de pe o planeta cu fulgere minunate si umanoizi din litiu botezati toti ion.
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru