Tesla prezintă o remorcă echipată cu panouri solare pentru camper van-uri

de Tiberiu Safta
Miercuri, 06.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a prezentat, în cadrul unei expoziții din Germania, o remorcă ce conține panouri solare extensibile. Remorca poate avea rolul de range extender pentru camper van-uri, însă este puțin probabil ca această remorcă să fie comercializată.

De regulă, Tesla este cunoscută pentru mașinile sale electrice, care au contribuit semnificativ la tranziția către automobile alimentate cu energie electrică. Uneori, însă, Tesla mai prezintă și câteva produse care nu sunt neapărat...mașini.

Spre sfârșitul anului trecut, compania lui Elon Musk a prezentat un quad electric pentru copii, iar acum, Tesla a dezvăluit o remorcă specială. Noul produs a fost dezvăluit în cadrul expoziției IdeenExpo din Hanovra, Germania, iar remorca este dotată cu un panou solar extensibil.

Tesla nu a oferit informații despre remorcă, însă, potrivit unor surse, aceasta servește rolul de range extender pentru camper van-uri sau chiar pentru mașinile Tesla. De asemenea, remorca vine echipată și cu un receptor pentru serviciul de internet Starlink, dezvoltat de SpaceX, o altă companie deținută de Elon Musk.

Cu toate acestea, este puțin probabil ca această remorcă să fie comercializată.

via Carscoops

Comentarii (3)

  • Ideea e bună pentru cei care vor să devină prosumatori. Că dacă ai un camper van decât să târâi o remorcă după tine mai bine îl tapițezi direct cu panouri solare.
    2 1
  • Lightyear
    Să le pună direct pe mașină ca Lightyear, dacă vrea să supraviețuiască.

    Companiile auto care nu vor adopta tehnologia folosită la mașinile Lightyear s-ar putea să falimenteze în urma recesiunii economice de anul viitor.
    4 3
  • Penibil. Urmeaza o troscoleta cu hamster in colivie atasata la un dinam.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru