Tesla se gândește deja la încă două modele în gamă: o compactă și o utilitară de persoane, pe lista de opțiuni

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Vineri, 24.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk a dezvăluit că Tesla ar putea lansa în viitor două noi modele, o compactă și o utilitară de persoane. Acestea vor fi dezvoltate doar după ce actuala gamă va ajunge la maturitate.

Tesla a anunțat în această săptămână că producția viitorului pick-up electric Cybertruck și a capului-tractor Semi vor avea loc la o nouă uzină care va fi construită în Texas.

Chiar dacă ambele modele urmează să apară pe piață abia anul viitor, CEO-ul Elon Musk a oferit deja o serie de indicii cu privire la următoarele lansări. În primul rând, noul Tesla Roadster ar putea fi produs în viitor la uzina din California.

În al doilea rând, Musk a precizat că într-un viitor nedefinit clar Tesla ar putea lansa încă două modele: o compactă și o utilitară de persoană.

"Ar fi rezonabil să luăm în calcul că vom face un model compact și probabil un vehicul cu o capacitate mai mare de transport. Dar cred că mai avem o cale lungă în față cu Model 3, Model Y, Cybertruck și Semi", a explicat el.

Declarațiile sale vin însă la scurt timp după ce autoritățile din California au anunțat că Tesla va produce o utilitară electrică de 12 persoane pentru Boring Company, compania lui Musk care realizează tuneluri pentru circulația mașinilor.

De asemenea, presa internațională speculează că Tesla va introduce o serie de îmbunătățiri pentru Model S și Model X, printre care se numără o versiune cu trei motoare electrice și noi module de baterie.

Ambele noutăți ar putea fi prezentate în septembrie.

Via Electrek

Comentarii (5)

  • Supercharger
    E clar,falimentul este aproape:))
    Bravo,Tesla!!
    6 7
  • someone
    sant mai curios de compacta decat de semi sau de utilitara. era cat pe ce sa scriu ca falimentul e departe, avand in vedere noile fabrici si listarea/valoarea la bursa, dar m-am abtinut
    6 2
  • Edikkk
    Viitoarele două modele, sunt dorinţe, vor fi puse clar în practică, mai ales cea de 12 locuri

    Dar momentan nu au fabrici momentan pentru a şi fi produse.
    3 5
  • netam-nissan
    cred ca musk viseaza fara sa intrebe inginerii fiindca intr-o compacta tezla nu ar incapea televizoru de la bord.
    sau mai stii poate monteaza unu mai mic de 300 lei de la carfur pentru dl edikk sa isi cumpere in fine una si dinsul fara credit pe 15 ani.
    apare totusi alta problema ca fiind asa mica-usoara o tezla compacta are autonomie infinita si nu se mai opreste decit in cosmos.
    12 1
  • Edikkk
    :)))

    Dl Elon Musk este inginer ...
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru