Tesla testează îmbunătățiri pentru Model S la Nurburgring: Elon Musk anunță noutăți la motoare și o versiune cu 7 locuri

de Daniel Popescu
Joi, 12.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla efectueze teste pe circuitul de la Nurburgring cu un prototip de Model S echipat cu îmbunătățiri la motoare, care va fi disponibil și într-o versiune cu șapte locuri.

Elon Musk a anunțat recent că Tesla Model S va fi prezent în această săptămână pe circuitul de la Nurburgring, ceea ce a declanșat o serie de zvonuri cu privire la intenția de a doborî recordul stabil de Porsche Taycan pentru cel mai rapid sedan electric.

Misterul a fost rezolvat în momentul în care producătorul american a început efectiv testele cu un prototip de Model S care anticipează o serie de îmbunătățiri pentru sedanul american.

De altfel, CEO-ul Elon Musk a anunțat pe rețeaua de socializare Twitter că prototipul Model S disponibil la Nurburgring are un nou șasiu și un nou tren de rulare "Tartan", fără să ofere detalii suplimentare.

"Ca să fie clar, trenul de rulare Tartan este la un an de producția de serie și se va aplica pentru Model S, Model X și Roadster, dar nu și pentru Model 3 sau Model Y. Va costa mai mult decât versiunile actuale, dar mai puțin decât ofertele concurenților", afirmă Musk.

În plus, Musk susține că Model S va avea inclusiv o versiune cu șapte locuri.

În trecut, Model S a mai fost echipat cu o versiune de cinci locuri la care se adăugau două scaune pentru copii care puteau fi rotite, însă de data aceasta Musk susține că versiunea în cauza va avea șapte locuri pentru adulți.

Nu în ultimul rând, Musk a anunțat că Model S a stabilit un nou record pe circuitul de la Lagună Seca cu timpul de 1:36.555 cu prototipul Model S echipat cu noul tren de rulare. Reprezentanții circuitului au anunțat însă deja că oficialii săi nu au fost prezenți la testul realizat de Tesla, ceea ce înseamnă că acesta nu va fi omologat.

Via Electrek, The Verge

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru