Tesla va crește prețul sistemului cu funcții autonome cu peste 900 de euro: acesta va costa circa 7.200 de euro de la 1 iulie

de Daniel Popescu, Foto: Tesla
Miercuri, 20.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a anunțat că va crește prețul sistemului cu funcții autonome cu peste 900 de euro începând de la 1 iulie, la aproximativ 7.200 de euro.

Tesla a anunțat în această săptămână o nouă creștere a prețului pentru sistemul Autopilot cu opțiunea Full Self-Driving, care include o serie de funcții autonome.

Astfel, începând de la 1 iulie, prețul pachetului complet va crește la nivel global cu 1.000 de dolari, echivalentul a circa 910 de euro. În prezent, pe piața europeană, sistemul Autopilot cu pachetul complet de funcții autonome este disponibil opțional pentru 6.300 de euro, ceea ce înseamnă că de la 1 iulie prețul va ajunge la circa 7.200 de euro.

"Costul opțiunii Full Self Driving crește cu aproximativ 1.000 de dolari la nivel global în 1 iulie. Prețul pachetului complet va continua să crească pe măsură ce software-ul va avea funcții de condus autonom complet cu aprobarea autorităților", menționează Elon Musk, CEO-ul Tesla, pe rețeaua de socializare Twitter.

Sistemul Autopilot inclus pe orice model Tesla include posibilitatea de a vira, accelera și frâna automat pe aceeași bandă de circulație.

Sistemul opțional Full Self-Driving include însă câteva funcții suplimentare, precum posibilitatea de a conduce autonom pe autostradă în anumite condiții, schimbarea autonomă a benzii de circulație pe autostrăzi sau parcare autonomă.

Cel mai recent update la sistem este funcția Traffic Light and Stop Sign Control, care permite mașinii să încetinească și să oprească singură la culoarea roșie a semaforului. Următoarea funcție pe listă este virarea autonomă pe străzile din oraș, cu păstrarea benzii de circulație.

Via Teslarati

Comentarii (7)

  • Niciun fan al motorului trifazic bucuros de prețul opțiunii?
    9 12
  • @leogen

    Un raspuns pe masura nivelului tau gasesti pe "Forumul Sculer-Matriterilor", sectiunea "Strunguri si Freze de puteri mari" sub-sectiunea "Curentul trifazic, ce este el, ce face si daca parintii lui stie"

    Succes!
    12 7
  • @fanel... ești așa mic ca îmi e foarte greu să-ți explic cum nici măcar Tesla nu se face doar pe laptop ... sculerii matrițeri sunt foarte implicați in proiect doar ca in engleză se numesc altfel...vezi ca pe alte articole te iau colegii de forum peste picior...
    6 8
  • @loeugen

    Esti mare! te-au bagat astia pe motostivuitor si esti deja specialist!
    6 2
  • @fanel... motostivuitor electric... e clar ca ai o viața trista...ți-ai găsit pe unu cu care sa socializezi...da vezi ca eu sunt încântat de diferitele tipuri de injecție... chiar și carburație...cauta și tu pe altu... eu imi exprim părerile cu privire la diferite articole și comentarii, nicidecum despre un user și mai ales de meseria lui ori educația lui...
    2 6
  • misto, 7000 din copy-paste, asteptam crack-ul
    5 0
  • andrei
    pai draga loeugen, daca iti spui opiniile despre articole si comentarii nu mai lua userii peste picior. cand ai spui "fani ai curentului trifiazic" in mod automat i-ai luat la misto pe fanii electricelor in general si ai tesla in particular. poti sa negi cat vrei, dar asta s-a inteles. next time renunta la mistouri din astea daca nu vrei sa se ia cineva de tine. o stii pe aia cu respectul, nu? il acorzi intai si apoi ti se va acorda, nu doar il ceri si astepti sa vina.


    in rest, ai dreptate si asta spuneam si eu mai demult. o tesla 3 care iti da doar tableta aia imensa pe motiv ca oricum o cam conduci autonom...ca sa o conduci autonom trebuie sa investesti serios in pachetul autonom....care acum a devenit si mai scump. nu zic, oamenii chiar aduc chestii din ce in ce mai bune. problema e ca nu sunt 100% reliable dotarile lor autonome. eu unul as prefera sa le testeze si sa le regleze pana sunt perfecte si abia apoi sa le dea userilor.
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru