Autopilot

Joi, 14 Decembrie 2023 | Siguranta

Tesla recheamă aproape toate mașinile dotate cu sistemul Autopilot în SUA

Tesla a inițiat o campanie de rechemare masivă pentru aproape toate mașinile sale vândute în Statele Unite. Sunt vizate peste două milioane de mașini dotate cu sistemul Autopilot, produse începând din 2015.
Sambata, 27 Mai 2023 | Industrie

Surse: Pilotul automat al mașinilor Tesla ar fi cauzat peste 1.000 de accidente

Deși numerele oficiale sunt mult mai mici, conform unei anchete făcuta pe surse de către cotidianul german Handelsblatt, preluată de Reuters, pilotul automat al celor de la Tesla ar fi responsabil de mai mult de 1.000 de accidente în total în ultimii 8 ani.
Miercuri, 25 August 2021 | Industrie

Elon Musk spune că noul sistem Autopilot al Tesla „nu este grozav”

Elon Musk a spus pe Twitter că ultima versiune a sistemului Autopilot “nu este grozavă”, dar că inginerii și specialiștii Tesla vor aduce îmbunătățiri cât mai repede posibil.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Tehnologie

Tesla va crește prețul sistemului cu funcții autonome cu peste 900 de euro: acesta va costa circa 7.200 de euro de la 1 iulie

Tesla a anunțat că va crește prețul sistemului cu funcții autonome cu peste 900 de euro începând de la 1 iulie, la aproximativ 7.200 de euro.
Luni, 27 Aprilie 2020 | Tehnologie

Tesla a lansat un nou update pentru sistemul Autopilot: mașina se oprește singură la culoarea roșie a semaforului

Tesla a lansat oficial funcția Traffic Light and Stop Sign Control, care permite mașinii să încetinească și să oprească singură la culoarea roșie a semaforului.
Vineri, 27 Martie 2020 | Tehnologie

Tesla pregătește lansarea unui nou update pentru sistemul Autopilot: mașina va opri singură la culoarea roșie a semaforului

Tesla pregătește un update pentru sistemul Autopilot care va permite mașinilor sale să oprească automat la culoarea roșie a semaforului.
Vineri, 06 Decembrie 2019 | General

Tesla introduce un nou update pentru sistemul Autopilot: îmbunătățiri la funcțiile de reducere a vitezei și schimbare a benzii

Tesla a introdus o serie de îmbunătățiri pentru sistemul Autopilot în privința ajustării vitezei, a schimbării benzii de mers și a avertizărilor în privința semnelor de circulație.
Luni, 25 Martie 2019 | Masini autonome

Tesla introduce noi funcții pentru Autopilot: detectează când mașina din față schimbă banda și anticipează culoarea roșie a semaforului

Tesla a introdus funcții noi pentru sistemul Autopilot, care este capabil să detecteze când o mașină intenționează să schimbe banda de circulație și să anticipeze apariția culorii roșii a semaforului.
Miercuri, 13 Iunie 2018 | Tehnologie

Britanicii avertizează: "Mașinile complet autonome nu vor fi disponibile încă mulți ani de acum înainte"

Denumirile pe care constructorii auto le dau sistemelor care asigură asistență activă pe șosea induc în eroare șoferii. "Șoferii rămân responsabili în fața legii pentru utilizarea în siguranță a mașinilor".
Marti, 12 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla va introduce noi funcții autonome pentru Autopilot: lansarea este programată pentru luna august

Tesla a anunțat că va introduce o nouă serie de funcții autonome pentru Autopilot în luna august, în cazul în care compania va primi la timp toate aprobările necesare.
Luni, 26 Septembrie 2016 | Siguranta

Tesla salvează copiii uitaţi în maşină: aerul condiţionat, pornit automat la 40 de grade pentru a evita sufocarea

Cel mai nou update software al aplicaţiei Autopilot include o funcţie care prevede pornirea automată a aerului condiţionat la înregistrarea unei temperaturi de peste 40 de grade, pentru a evita decesele copiilor uitaţi în maşină.
Joi, 15 Septembrie 2016 | Tehnologie

Compania care a ajutat Tesla să construiască sistemul Autopilot a renunțat la colaborare și acuză: "Nu puteam să ne pătăm reputația forțând limitele siguranței"

Mobileye este furnizorul de tehnologie care ajută 27 de constructori auto să-și dezvolte sistemele de conducere autonomă și semi-autonomă. Tesla nu se mai află pe listă din cauză că "forțează limitele siguranței", spun oficialii companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 Septembrie 2016 | Masini autonome

Încă un pas spre maşinile autonome: modelele Tesla vor putea ieşi singure de pe autostrăzi şi de pe nodurile rutiere

Tesla pregăteşte lansarea unei noi versiuni pentru Autopilot, cu ajutorul căreia modelele americane vor putea ieşi singure de pe autostrăzi.
Marti, 16 August 2016 | Tehnologie

Autopilot, bătaia de cap a celor de la Tesla: compania a scos termenii "rulare autonomă" de pe site-ul oficial din China după un accident

Un client chinez a acuzat Tesla după un accident că vânzătorul i-a prezentat mașina ca fiind una "care se poate conduce singură". Tesla Motors și-a schimbat site-ul din China, eliminând termenii potențial incriminatori.
Vineri, 01 Iulie 2016 | Siguranta

Era o chestiune de timp: Autoritățile americane investighează primul accident fatal produs din cauza Tesla Autopilot

Un Tesla Model S cu funcția Autopilot activată a lovit în plin în SUA un camion care circula perpendicular, iar șoferul mașinii a murit pe loc. Autoritățile americane investighează cazul, iar Tesla Motors susține că accidentul a survenit într-un complex de împrejurări care a făcut ca sistemele mașinii să nu funcționeze la capacitatea lor optimă.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Masini autonome

Peter Mertens (Volvo) spune că șoferii bat sistemele autonome: "Am impresia că Tesla vrea să mă omoare când încerc sistemul AutoPilot"

Omul care se ocupă de biroul de Cercetare și Dezvoltare la Volvo susține că mărcile auto care promovează mașinile full-autonome fac o greșeală care afectează toată industria: "Omul bate sistemele. Nu numără nimeni milioanele de accidente pe care șoferii reușesc să le evite în fiecare minut din fiecare zi la nivel mondial"
Joi, 19 Mai 2016 | Masini autonome

Pregătiți-vă pentru impact: în 2020 vor circula pe șosele 10 milioane de mașini care vor avea capacitatea de a se conduce singure

Mașinile autonome vor omorî plăcerea condusului și vor elimina câteva joburi care există astăzi în lume. Cu toate acestea, beneficiile la nivel de siguranță aduse de acestea sunt atât de importante, încât constructorii auto vor pune pe șosele 10 milioane de astfel de mașini în următorii patru ani.
Joi, 28 Aprilie 2016 | Masini autonome

Oficial Volvo despre sistemul de pilotaj autonom Tesla: "Un începător care a scăpat de sub supraveghere"

Unul dintre reprezentanții Volvo care se ocupă de sistemele de evitare a accidentelor susține că suedezii vor prelua întreaga responsabilitate în ceea ce privește mașinile care se conduc singure. "Mașina va putea parca autonom pe marginea șoselei dacă șoferul nu preia comenzile".
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Tehnologie

Cu mâinile pe volan! Tesla va limita funcţia de mers autonom pentru a evita accidentele

Tesla a anunţat că va impune anumite limite în utilizarea funcţiei de mers autonom Autopilot, după ce mai mulţi proprietari au fost la un pas de accidente din cauza faptului că au luat mâinile de pe volan.
Joi, 15 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla Model S oferă acum și un mod de rulare autonom. Elon Musk îndeamnă însă la atenție

Tesla a lansa un update pentru actualul Model S. Acesta include și funcția Autopilot, care permite rularea autonomă pe autostradă sau în trafic aglomerat. Președintele companiei îndeamnă însă la atenție sporită.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, Tesla Model X, Autopilot, Tesla Version 7
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru