Elon Musk spune că noul sistem Autopilot al Tesla „nu este grozav”

de Paul Cosma
Miercuri, 25.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk a spus pe Twitter că ultima versiune a sistemului Autopilot “nu este grozavă”, dar că inginerii și specialiștii Tesla vor aduce îmbunătățiri cât mai repede posibil.

Administrația pentru Siguranța Traficului Rutier (NHTSA) din Statele Unite a deschis recent o anchetă oficială împotriva Tesla după ce a descoperit că sistemul Autopilot ar fi provocat mai multe accidente în ultimii trei ani și jumătate. 

În acest context, Musk a admis pe Twitter că ultima versiune software a sistemului Autopilot “nu este grozavă”. 

“FSD Beta 9.2 nu este de fapt grozav, dar echipa Autopilot/AI se mobilizează pentru a aduce îmbunătățire cât mai repede posibil,” a spus Musk.

Compania comercializează un pachet de capabilități Full Self-Driving (sau FSD) pentru 10.000 de dolari sau 199 de dolari pe lună în SUA. Însă, conform sursei citate, acest sistem premium de asistență pentru șofer nu face ca vehiculele electrice Tesla să fie sigure pentru utilizare fără un șofer atent la volan.

FSD Beta este disponibil doar pentru unii șoferi care au achiziționat anterior FSD și pentru angajații Tesla. Versiunea beta prezintă funcționalități noi sau revizuite recent care se adaugă la caracteristicile premium de asistență pentru șofer.

Via alephnews

Comentarii (2)

  • Bravo Tesla!
    8 0
  • Seriff
    Un sistem uzat moral
    13 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru