Tesla va oferi opțiunea de leasing pentru Model 3: startul programului nu a fost încă stabilit

de Paul Cosma
Miercuri, 20.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a confirmat că va oferi opțiunea de leasing pentru Model 3, astfel încât să crească numărul de comenzi. Data de începere a programului de leasing pentru Model 3 nu a fost încă stabilită de constructorul american.

Tesla caută modalități prin care să stimuleze vânzările Model 3, unul dintre cele mai importante proiecte din acest an pentru companie.

Într-un email intern, Tesla le-a transmis angajaților că vor avea opțiunea de leasing pentru Model 3 în decurs de 2 săptămâni, potrivit Electrek.

Tesla a confirmat informația într-un răspuns către aceeași publicație: “Este un document intern pentru a ne asigura că angajații sunt pregătiți pentru introducerea unei opțiuni de leasing pentru clienți. Nu a fost luată nicio decizie cu privire la acest leasing pentru Model 3, dar cu siguranță va fi disponibil la o dată ulterioară.”

Tesla și-a dublat vânzările în 2018 cu ajutorul lui Model 3, care a generat mai mult de jumătate din volumul total de livrări. 6 din 10 mașini care au ajuns la clienții Tesla au fost Model 3.

Via Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru