Ţiriac Auto a inaugurat un nou showroom Jaguar şi Land Rover în Bucureşti

de Sebastian Toma
Vineri, 20.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ţiriac Auto, dealer al mărcilor Jaguar, Land Rover şi Range Rover în România a inaugurat un nou showroom în Bucureşti. Acesta are o suprafaţă de 500 metri pătraţi şi este al şaselea centru din ţară dedicat acestor mărci.

Grupul britanic Jaguar Land Rover are o nouă reprezentanţă în Bucureşti, inaugurată de Ţiriac Auto pe Şoseaua Pipera, în sectorul 2. Vorbim despre cea de-a şasea reprezentanţă a mărcilor Jaguar şi Land Rover din România, după cele din Iaşi, Oradea, Bacău, Braşov şi celelalte două din Bucureşti. Fiecare centru în parte este specializat atât în serviciile de vânzare ale modelelor Jaguar, Land Rover şi Range Rover, cât şi în serviciile de post-vânzare ale acestor mărci ale grupului JLR. La aceeaşi adresă este deschis şi un service multi-marcă, inaugurat în urmă cu două săptămâni.

Ţiriac Collection - galeria de automobile clasice se deschide pentru publicul larg

Cea mai recentă lansare a grupului britanic este Jaguar F-Type Coupe. Cea mai ieftină versiune a acestuia pleacă de la 71.300 de euro cu TVA inclus pe piaţa din România. Modelul britanic va fi oferit alături de trei motorizări supraalimentate pe benzină. Cea mai modestă opţiune este un V6 de 3.0 litri, capabil să ofere 340 de cai şi 450 Nm. Versiunea S a lui F-Type Coupe beneficiază de o versiune mai puternică a acestei motorizări, care livrează 380 CP şi 460 Nm.

Vârful de gamă va fi versiunea F-Type Coupe R, care preia motorul V8 supraalimentat de la XKR-S şi XKR-S GT. Acesta livrează 550 cai putere şi este capabil să asigure un sprint 0-100 km/h în doar 4.2 secunde.

Jaguar F-Type Coupé, probabil cel mai frumos model al englezilor, a debutat astăzi la Los Angeles

În cadrul lansării noului showroom Jaguar Land Rover din Bucureşti, a fost organizată o prezentare de modă Ego Men Fashion şi Sport Couture.

Ranger Rover Evoque ar putea primi un frate mai mare

Jaguar F-Type Coupé este oferit în compania a două tipuri de plafon, unul metalic şi unul din sticlă, englezii explicând că alegerea plafonului vitrat nu afectează în niciun fel rezistenţa torsională a caroseriei, datorită faptului că structura caroseriei este ranforsată în numeroase puncte. Portbagajul versiunii Coupé a lui F-Type oferă 407 litri, cei de la Jaguar anunţând că acesta poate să găzduiască două genţi destinate jucătorilor de golf. Lista de opţionale a lui F-Type Coupé include şi un sistem de frânare carbon-ceramic, disponibil doar pentru versiunile R şi S ale sportivei britanice.

Jaguar şi Land Rover vor dezvolta independent motorizările şi transmisiile viitoare

Comentarii (13)

  • Nu-l mai satura .....Imi vine sa vomit cand il vad la tv ca apare ca un profet si ne spune ce tara de rahat avem iar el toata averea a facut-o aici in tara ce-a mai mare parte!!
    11 20
  • ba sa stii ca tiriac, fata de alti romanasi celebri, a mai facut si afaceri prin strainatate. eu nu stiu sa fi cumparat/vandut nimic pe la stat
    23 4
  • Lui Tiriac ii trebuie putina NANA. Atunci ar fi corect. Altii "e" plini de succesuri si nimeni nu se mira cum isi pot trage credite de 1.000.000Eu de la CEC.

    "cine va recomanda?....Familia!" ----- BD in actiune :))
    8 11
  • @ P&T

    din pacate habar n-ai cum functioneaza lumea asta dar iti place sa comentezi.
    7 6
  • mihnea
    tiriac a vandut Mercedes pentru elita PCR, pentru ca avea o relatie privilegiata cu Maurer! Si acum ne da lectii, comunistul!
    6 11
  • Tiriac spre deosebire de altii, face afaceri cu privatii nu cu STATUL. Asa ca e un nene destul de simpatizat de lume in ciuda bogatiei pe care o detine.
    15 2
  • Nimeni nu "e fata mare", o fi avand si Tiriac pacatele lui, dar eu nu cred ca a facut avere facand afaceri cu statul, si nu a dat tepe in stanga si dreapta. Nu a bagat firme in insolventa si a dat tepe angajatilor si furnizorilor, ca mai toti mililorarii nostrii. E un om de afaceri respectat si super cunoscut in toata lumea . Nu degeaba la partidele de vanatoare pe care le organizeaza vin o gramada de "grei" de prin toata lumea.
    12 2
  • Dupa cum vad,pe aici sunt o gramada de intelectuali automarket care nu au banii amaratului de Tiriac.Sunt mult mai potenti intelectuali,dar nu au.....Caracteristica romaneasca get-beget.Eu sunt mai bun decat mosul care a facut bani din furt.Raspunsul meu ar fi:fura si tu,daca poti! Daca stii cum sa furi! Mai este unul care a "stiut" sa fure,dar acum e in parnaie.A si practicat sport de performanta.Daca pastoritul este sport de performanta,atunci chiar ca a facut ceva de performanta,si merita statutul de "om de afaceri" prosper.Cand pastorul national va organiza partide de pastorit international,atunci mai vorbim.Pana atunci,trebuie sa spunem cu mare mandrie patriotica: Ne meritam soarta cu varf si indesat!
    Aferim!
    2 0
  • inexorabil
    S-o fi îmbogăţit Ţiriac "pe cinstitelea" (carevasăzică, altfel decât în cârdăşie cu autorităţile astea, într-adevăr, de cacao), dar hrm (tuşesc) munca adevărată este rezervată tot "fraierilor" rupţi în izmene, iar adevărul tot adevăr rămâne, brut, caustic şi frontal: produsele şi serviciile ciorchinelui său de firme nu se adresează prostimii ajunse pe coajă, sclavilor de zi cu zi şi contribuabilor conştiincioşi (într-un fel, da, îi vizează, în sensul că gagiii au tot interesul ca masele să rămână veşnic paupere, altfel sistemul bancar şi de asigurări n-ar avea cum să le spolieze şi să prospere, desigur), ci "elitei" de nababi de teapa dumnealui...Păi ce sugerează, la prima vedere, un nume de anvergură ca JLR? Mucoşii iremediabili ca alde mine şi ca alde voi, drăguţeilor, îşi permit cel mult să privească cu nesaţ prin geamurile showroom-urilor ţiriace şi, eventual, să fluiere a pagubă, nu înainte de a-şi şterge "lumânările" cu mânecile, blamând soarta că nu i-a blagoslovit cu atâta "noroc"...Pe de altă parte, Ţiriac s-a acoperit cu glorie perenă jucând tenis la nivel mondial, nu? La cât s-a dezvoltat dinamic acest sport astăzi şi la cât accent se pune pe metodica loviturilor, pe partitura tactică şi pe calitatea abordării psihologice, mă tem că, dacă "simpaticul" nostru mustăcios (un clasic în viaţă) ar fi călătorit în timp până în prezentul marcat de Federer, Djoković şi Nadal, n-ar fi putut fi decât un partener de antrenament pentru dânşii sau chiar un culegător de mingi. Poate doar Nasty, cu poznele lui delicioase şi inconfundabile de pe teren, să fi făcut faţă. Cât despre autenticul măcel cinegetic la care se dedă Ţiriac, an de an, pe pământ românesc, ducă-se la origine dimpreună cu toţi simandicoşii de "afară" care îl însoţesc şi care ne consideră la nesfârşit nişte înapoiaţi (poate că n-o mărturisesc făţiş, dar cu siguranţă aşa gândesc). Apropo de străini, este dincolo de orice dubiu că s-a ales praful de independenţa economică dobândită cu sânge în 1877. De asemenea, nici statul naţional unitar român n-ar mai avea mult până la destrămare, Budapesta îndârjindu-se să urzească desprinderea Ardealului de patria-mamă, mizând pe complicitatea UE. Aşa că, Lache, chiar că ne merităm soarta...De fapt, ce ne interesează cu prioritate capitală, pe toţi la fel, în serie? Să ne vedem cu obligaţiile achitate, cu frigiderul plin şi cu un hârb "bun la toate" în faţa blocului, să vegetăm în faţa "show"-ului perpetuu de la tembelizor, să bârfim câte-n lună şi-n stele, să ne omorâm timpul prin mall (autoinoculându-ne ideea că nu mai este nevoie s-o tulim "afară", din moment ce Occidentul a "diseminat" material şi spiritual pretutindeni) şi, ca să scăpăm de orice urmă de "stres", să ciocnim o bere la grătar în poiană. Mirabilisimă epopee naţională, nu? Păi să ciocnim atunci, dacă tot ne-am hotărât să renunţăm la titulatura sacrosanctă de popor şi să devenim o copulaţie.
    5 1
  • Pentru cei care stiu cum functioneaza lucrurile in tara asta mai ales in lume as vrea sa lamuresc faptul ca saptamana trecuta i-am livrat la unu din dealeri 25 000 de EURO si de acolo aversiunea mea....
    3 0
  • COObra
    poate mi se pare mie, dar din toata prezentarea minunata, lipseste chiar adresa la care s-a deschiz maretul showroom.
    0 0
  • @inexorabil
    te credeam baiat mai destept, dar nu esti
    diferenta dintre Tiriac si multi din Ro care s-au imbogatit, este ca el este un afacerist adevarat (investitii, asigurari, banci, auto, turnee sport, etc) iar altii ... doar s-au "descurcat" .... individual (mai rar) in grup sau prin politica
    trebuie sa ai cap de afacerist adevarat, .. ma refer la Tiriac, nu de unul de carton, iar puterea lui a stat in credibilitate si oportunismul de a incepe o reala afacere, nu in oportunismul de a fura sau a lua pe nimic, asta e marea diferenta
    nu mai ganditi bai ca niste comunisti, ca nu toti bogatanii sunt "negustori cinstiti" in tara asta, mai e cate unul pe care l-a dus capul la afaceri, pe asta se bazeaza lumea occidentala, noi suntem inca in feudalism cu restul "boierilor" imbogatiti "peste noapte", si in comunism, care mai curge in vene, se pare, la unii trecuti de o varsta
    la nivelul lui e normal sa aibe ocupatii aristocrate, ca nu vorbim de sute de mii de euro in conturi sau actiuni, trece de miliard, e normal sa stea la masa cu oameni pe masura
    pe cine mai stiti voi din tara ca are asemenea anturaje, asta reflecta si valoarea omului, restul sunt niste carpiti care asa cum au luat, asa o sa dea inapoi, sau o sa ramana fara, dupa ... o generatie, nu au si business-ul in sange, doar lacomia si curajul
    2 0
  • angajat tiriac auto
    Daca ati stii ce se intimpla in atelierele de la tiriac auto ii veti compatimii pe angajatii lor.Managerii lor in frunte cu Antor Daniel inventeaza tot felul de mismasuri ca sa nu mai plateasca oamenii.Cum e ca la sfarsit de luna desi ai muncit cate 11 ore pe zi sa ti se spuna ca nu iei depasire la salariu ci doar salariu de baza pentru ca un coleg nu a deposit planul? Desi ai contract individual de munca domnii manageri au inventat bonusarea pe echipe de cate 5 insi iar ca sa poti lua cateva sute de lei la salariu trebuie ca toata echipa sa depaseasca planul individual,plan care este cel mai mare din toate reprezentantele auto.Asa ca nu va mai exista TIRIAC AUTO foarte mult timp pentru ca oamenii care lucreaza acolo desii sunt scoliti dupa norme europene prefer sa plece la un atelier la coltul strazii unde primesc si 2000 de lei decat sa mai stea la TIRIAC AUTO pe 1400 de lei!Asa se fac afecerile in ROMANIA! Ora de manopera este de 160 de lei fara tva iar la un muncitor direct productive ii dai 1400 de lei pe luna la un plan de 6 ore la zi facturate.In schimb birourile sunt pline de domnisoare care au masini de serviciu si telefoane de ultima generatie plus niste salarii foarte aratoase fate de cele din service.Care mecanic ar mai sta in conditiile astea? ASA SE FAC AFACERILE
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru