„Tort” aniversar pentru 20 de ani de Bentley în China: divizia Mulliner a lansat 4 modele speciale

de Tiberiu Safta
Sambata, 16.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a lansat 4 modele de producție limitată Mulliner pentru Continental GT, Continental GTC, Bentayga și Flying Spur. Cele 4 mașini sunt disponibile doar în China și marchează 20 de ani de când constructorul britanic a ajuns în această țară. Doar 80 de exemplare vor fi produse în total.

Constructorul britanic a prezentat nu mai puțin de 4 modele speciale sub numele Mulliner pentru Continental GT, Continental GTC, Bentayga și Flying Spur. Toate aceste modele vor fi în producție limitată pentru piața auto din China. De altfel, Bentley a lansat aceste modele speciale noi pentru a marca cei 20 de activitate în țara asiatică.

Mașinile sunt create de divizia specială de personalizare Mulliner, iar fiecare model conține elemente unice și configurații speciale, 4 la număr: The Guard, The Carnaby, The Savile Row și The Pall Mall. Bentley Continental GT este în configurația The Guard și este inspirat de gărzile regale britanice. Acest model este vopsit într-o culoare two-tone, o caroserie vopsită în roșu cu un plafon negru.

De asemenea, Continental GT primește jante de 21 de inch cu 10 spițe, vopsite în negru, precum și embleme speciale și un interior cu o combinație de 3 culori.

Modelul Continental GTC este numit The Carnaby și preia numele unei străzi din Londra, mai exact, din districtul Soho.

Acest model este disponibil în 4 culori: Radium, Jetstream II, portocaliu Flame și Onyx. Echipamentele speciale includ jante de 22 de inch vopsite în negru și cu accente albe și un habitaclu în culori diferite și contrastante.

Urmează Bentley Bentayga, numit The Savile Row. Numele face aluzie la croitorii de pe strada cu același nume din Londra, iar modelul este vopsit într-o culoare verde Cumbrian și vine echipat cu jante de 22 de inch vopsite în aceeași culoare. Scaunele conțin elemente brodate în forma unei cămăși cu papion.

Cel din urmă model special, Flying Spur, numit The Pall Mall, aduce un omagiu limuzinei create special pentru regina Elisabeta a II-a în 2002. Acest model special Flying Spur are vopsea two-tone Beluga în combinație cu Claret și cu jante de 22 de inch. La interior, Flying Spur are scaunele din față și spate vopsite în culori diferite.

Bentley va produce doar 80 de exemplare în total. Toate acestea vor fi vândute exclusiv în China.

via Bentley

Comentarii (1)

  • Mașini frumoase pentru ștabii comuniști. E un fel de premiu dat gălbejiților pentru că au lansat Covid-ul de Wuhan și la ăștia le-au mers bine afacerile. Oricum aș face o reclamație la Forul Mondial pentru Combaterea Discriminării de la ONU (dar cred că instituțiile astea există doar în țările cu un nivel ridicat de prostie) . Sau la OMS.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru