Toyota anunţă o ediţie specială a lui GT86: Cup Edition

de Sebastian Toma
Vineri, 22.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota îşi semnalizează prezenţa în campionatul de anduranţă VLN cu o ediţie limitată a lui GT86. Pachetul va fi oferit în doar 86 exemplare şi va fi disponibil şi pentru cei care au deja un GT86.

Toyota GT86 va primi o ediţie specială, sub forma unui pachet de echipamente, numită Cup Edition. Aceasta va fi disponibilă în doar 86 de exemplare, putând fi comandată şi pentru exemplare GT86 achiziţionate deja. Deşi nu modifică în niciun fel motorizarea 2.0 boxer a lui GT86, modelul aduce o serie de schimbări. Printre acestea enumerăm jantele de 18 inch OZ Ultraleggera, echipate cu anvelope Pirelli P Zero Nero GT, interior îmbrăcat în alcantara şi ornamente exterioare Cup Edition.

În cazul în care pachetul este comandat cu un GT86 nou, clienţii pot alege una din trei nuanţe exclusive pentru această versiune: ”Dynamic White Pearl”, ”Furious Black Mica” şi ”Racing Red”. Toate cele trei nuanţe au o tuşă de culoare în contrast pe plafon, capacul portbagajului şi capacele oglinzilor exterioare. Pe lângă tapiţeria alcantara, interiorul primeşte un volan sport, accente din aluminiu pentru consola centrală şi mai multe sigle care poartă inscripţia ”Cup Edition”.

Urmareste Automarket
Pachetul Cup pentru Toyota GT86 costă 2.860 de euro şi include două bilete VIP la Nurburgring. Disponibilitatea comandării pachetului Cup pentru GT86 nu a fost încă specificată, dat fiind natura sa exclusivistă.
Modelul nipon este animat de un motor doi litri boxer cu injecție directă de carburant care produce 200 CP la 7.000 rpm și 205 Nm la 6.600 rpm. Dimensiunile mașinii sunt: 4.240 mm lungime, 1.285 înălțime și 1.770 lățime. Ampatamentul este de 2.570 mm. Distribuția greutății față/spate este 53/47.

Via Motorward

Comentarii (3)

  • @mafia
    Si cu care M crezi tu ca se bate, la orice vrei tu, manevrabilitate, sportivitate, putere...tu mai cauta linkuri cu IS-F sedan, vezi poate se va lansa totusi:)
    7 2
  • Noul Audi A3 1.8 TFSI de 180 CP are 0-100 Km/h in 7.1s (carfolio.com), Toyota GT-86 de 200 CP are 0-100 in 7.4s (fastestlaps.co, respectiv 7.6s conform toyota.co.uk). Asta cred ca spune totul despre motorizarea folosita de Toyota, si despre performantele GT86 comparat cu un hot hatch (Megane RS, Focus ST sau Golf GTI, Astra OPC), masini care sunt mai ieftine.

    Asta e comparatia cu Megane RS - http://tinyurl.com/bwgmtl4
    9 1
  • Cat costa asigurarea la o Matra Murena? Ce parere aveti de masina?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru