Toyota și COSR se pregătesc de Tokyo 2020: cele mai importante 10 federații sportive olimpice au primit câte un Toyota Proace Verso

de Mircea Meşter
Miercuri, 21.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Colaborarea la nivel global și local dintre Toyota și mișcarea olimpică și-a derulat un episod nou astăzi. Cele mai importante 10 federații românești cu rezultate remarcabile la Jocurile Olimpice vor utiliza câte un Toyota Proace Verso.

Cu mai puțin de doi ani înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020, Toyota și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) au făcut un nou pas în colaborarea pe care constructorul auto japonez și forul sportiv au semnat-o anul trecut. Astfel, Toyota a anunțat că va pune la dispoziția a 10 dintre federațiile cu cele mai bune rezultate în istoria participărilor românești la JO câte un model Proace Verso, model cu 7+1 locuri care va ajuta la transportul sportivilor și federalilor.

Federațiile implicate în acest proiect sunt Federația Română de Canotaj, Federația Română de Scrimă, Federația Română de Tir Sportiv, Federația Română de Tenis de Masă, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Federația Română de Lupte, Federația Română de Haltere, Federația Română de Kaiac-Canoe, Federația Română de Judo și Federația Română de Gimnastică.

Mașinile fac parte dintr-un contract de sponsorizare pe Toyota și COSR l-au semnat până la Jocurile Olimpice din 2020. De altfel, colaborarea locală este parte din colaborarea globală pe care Toyota o are cu Comitetul Internațional Olimpic și în cadrul căruia constructorul japonez a devenit partener olimpic oficial exclusiv în categoria mobilitate. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru