Toyota Supra ar putea primi o versiune dedicată circuitului: japonezii prezintă conceptul GR Supra GT4

de Cornel Șocariciu
Sambata, 02.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota GR Supra GT4 Concept va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Studiul pregătit de japonezi ar urma să stea la baza unei versiuni de circuit dedicată clasei GT4.

Toyota a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul concept GR Supra GT4. Studiul dezvoltat de japonezi va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile la începutul săptămânii viitoare.

Conceptul a fost dezvoltat de divizia Toyota Motorsport și anticipează un posibil model de serie gata să concureze pe circuit în cadrul clasei GT4.

La nivel estetic, noul Toyota GR Supra GT4 primește o serie de accesorii de caroserie ceva mai agresive comparativ cu modelul de stradă. Conceptul integrează acum spoilere modificate, un difuzor spate restilizat, prize de aer mai generoase și, bineînțeles, o aripă spate supradimensionată.

La interior, divizia Toyota Motorsport a pregătit scaune sport cu o structură din fibră de carbon, un roll cage, dar și un volan semnat de OMP. Deși marea majoritate a accesoriilor au fost îndepărtate, inginerii au decis să păstreze planșa de bord a modelului de stradă.

În același timp, reprezentanții Toyota spun că suspensiile au fost modificate, iar sistemul de frânare a fost îmbunătățit.

Sub capota conceptului GR Supra GT4 se află motorul pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Pe versiunea de serie, unitatea oferă 340 CP și 500 Nm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru