Transalpina s-a redeschis circulației rutiere

de Tiberiu Safta
Vineri, 16.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CNAIR a anunțat oficial că circuația rutieră pe Transalpina va fi redeschisă începând de astăzi. Tronsonul Rânca – Obârșia Lotrului va fi practicabil doar într-un anumit interval orar și cu limitare de viteză.

Începând de astăzi, Transalpina este redeschisă circulației rutiere. Anunțul a fost făcut de către Consiliul Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în urma ultimelor revizii efectuate în ziua de joi.

Astfel, tronsonoul care leagă Rânca de Obârșia Lotrului va fi practicabil doar pe o perioadă de 10 ore, în intervalul orar 8.00 – 18.00. De asemenea, pe această porțiune se va aplica și o limită de viteză de 30 de km/h pentru autoturismele cu o masă totală admisibilă tehnic de maxim 3.5 tone, așa cum precizează Cristian Pistol, directorul general CNAIR.

via G4Media

Comentarii (3)

  • de ce nu au facut soseaua dreapta, cat de cat macar?
    0 2
  • Ar trebui amenajate mult mai multe zone de parcare pe laterala. Caci altfel turistii opresc pe unde apuca si blocheaza partial traficul.
    Si pana la urma nu e vina turistilor, ci a CNAIR care sifnoeaza miliardele de euro in loc sa ii investeasca coerent si sa dezvolte (pe langa altele) si aceasta locatie sa permita un flux constant si fara blocaje
    1 0
  • George Simion
    ai avea curaj sa parchezi pe acolo pe ceva facut de iohanus&co? dar stai linistit, nici in 2050 nu or sa faca.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru