Tratament special pentru BMW Seria 8: 620 CP și 870 Nm din partea tunerului Manhart

de Cornel Șocariciu
Luni, 17.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru BMW Seria 8 Coupe în versiunea M850i xDrive. În urma modificărilor operate de nemți, motorul V8 de 4.4 litri oferă 620 CP și 870 Nm.

La jumătatea anului curent, BMW a prezentat noul Seria 8 Coupe. Modelul producătorului german este disponibil și în România, iar cea mai potentă versiune poartă indicativul M850i xDrive. Sub capota acesteia se află un motor V8 de 4.4 litri care oferă 530 de cai putere și 750 Nm între 1.800 și 4.600 rpm.

În scurt timp, BMW spune că vom face cunoștință și cu M8 Coupe, o versiune de performanță echipată cu un V8 capabil să ofere "peste 600 CP". Dar până atunci, fanii coupe-ului german pot opta pentru un "tratament" special din partea tunerului Manhart.

Proiectul dezvoltat de nemți a fost botezat MH8 600 și pentru moment vine sub forma unui kit de performanță dezvoltat special pentru versiunea M850i xDrive. În urma unor modificări operate la nivelul software-ului, motorul V8 de 4.4 litri oferă 620 de cai putere și 870 Nm. Reprezentanții Manhart nu vin și cu detalii cu privire la noile performanțele înregistrate de coupe-ul german.

Pentru a condimenta și mai mult "rețeta", Manhart propune suspensii ceva mai rigide, un set de jante cu diametrul de 21 de inch și patru terminații pentru sistemul de evacuare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru