Tunerul ABT lansează un pachet de performanță pentru Audi S6 Avant: motorul diesel de 3.0 litri dezvoltă 384 CP și 760 Nm

de Cornel Șocariciu
Duminica, 10.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning germană ABT Sportsline a pregătit un update pentru modelele Audi S6, S6 Avant și S7 TDI. Mulțumită unei unități de control ABT, motorul diesel dezvoltă 384 de cai putere și 760 Nm.

În primăvara acestui an, Audi a lansat noul S6 TDI. Modelul de clasă mare dezvoltat de producătorul german este echipat cu un motor diesel de 3.0 litri capabil să ofere 349 de cai putere și 700 Nm între 2.500 și 3.100 rpm. Resursele propulsorului sunt gestionate de o cutie de viteze automată cu opt trepte și de sistemul de tracțiune integrală quattro.

Acum, casa de tuning ABT Sportline a pregătit un pachet de performanță dedicat modelului german. Muțumită unității ABT Engine Control, puterea oferită de propulsorul diesel a crescut la 384 de cai, iar cuplul motor maxim este de 760 Nm.

În urma acestor îmbunătățiri, sedanul producătorului german va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 5 secunde, în timp ce versiunea S6 Avant va avea nevoie de 4.9 secunde pentru același sprint (versiunea standard accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.1 secunde).

Conform oficialilor casei de tuning, unitatea de control va fi disponibilă și pe Audi S7 TDI, modelul german fiind echipat cu același propulsor.

Pentru moment, tunerul nu oferă informații alte informații cu privire la performanțele lui S7 echipat cu unitatea ABT Engine Control.

La nivel estetic, ABT Sportsline a pregătit un difuzor spate modificat și jante de 21 de inch vopsite complet în negru. În perioada următoare, tunerul german ca oferi un pachet exterior complet pentru S6 și S6 Avant.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru