Tuning extrem pentru Audi RS Q8: Manhart propune un kit de performanță cu 900 CP pentru cel mai rapid SUV de serie de pe Nurburgring

de Cornel Șocariciu
Marti, 05.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru SUV-ul Audi RS Q8. Mulțumită modificărilor, motorul V8 de 4.0 litri dezvoltă 900 CP și 1.080 Nm.

La începutul anului, tunerul ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru Audi RS Q8. SUV-ul constructorului german este echipat cu motorul V8 de 4.0 litri care, în mod normal, livrează 600 CP și 800 Nm. Kit-ul pregătit de ABT Sportsline propunea 700 CP și 880 Nm.

Acum, casa Manhart anunță un pachet complet pentru RS Q8. Tunerul oferă atât un kit de caroserie, cât și un pachet de performanță pentru cel mai rapid SUV de serie de pe circuitul de la Nurburgring.

În urma modificărilor operate de specialiștii Manhart, motorul V8 livrează 900 de cai putere și 1.080 Nm. Pentru moment, reprezentanții casei de tuning nu oferă informații despre viteza de top sau timpul necesar pentru sprintul de la 0 la 100 km/h. Standard, RS Q8 poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde, în timp ce viteza de top este limitată electronic la 250 km/h.

Așa cum era de așteptat, Manhart a pregătit îmbunătățiri pentru transmisia automată și pentru sistemul de frânare.

Totodată, suspensiile sunt acum ceva mai rigide comparativ cu cele disponibile pe varianta de serie.

La nivel estetic, Manhart introduce o capotă nouă, spoilere modificate, praguri laterale îmbunătățite și o aripă spate mai mare. Standard, SUV-ul va fi echipat cu jante din aliaj cu diametrul de 23 de inch. În plus, tunerul propune și o serie de modificări speciale pentru interior (accesorii din fibră de carbon, tapițerie din Alcantara, elemente ornamentale metalice).

Pachetul complet pregătit de Manhart poartă numele RQ 900, iar conform oficialilor casei de tuning vor fi produse doar 10 astfel de unități. Prețul comunicat este de 280.000 de euro.

Via | Manhart

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru