Tuning semnat de Mansory: 720 CP și 1.000 Nm pentru noul Audi RS6 Avant

de Cornel Șocariciu
Joi, 05.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mansory a lansat un pachet de exterior și un kit de performanță pentru Audi RS6 Avant. În urma modificărilor, break-ul de performanță dezvoltă 720 de cai putere și 1.000 Nm.

În urmă cu câteva săptămâni, tunerul ABT Sportsline a lansat un pachet de performanță pentru Audi RS6 Avant. Modelul producătorului german este echipat cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri care oferă 600 de cai putere și 800 Nm.

Pachetul pregătit de ABT Sportsline a fost gândit astfel încât motorul pe benzină să ofere 700 de cai putere și 880 Nm.

Acum, tunerul bavarez Mansory a decis că este momentul oportun să prezinte kit-ul complet pregătit pentru break-ul de performanță.

La nivel estetic, Mansory propune un splitter frontal restilizat, o grilă cu elemente aerodinamice noi, prize de aer pe capotă, praguri laterale restilizate și jante de 22 de inch. În partea din spate, tunerul bavarez introduce un difuzor modificat, patru terminații noi pentru sistemul de evacuare și o aripă ceva mai mare.

Mansory nu oferă detalii despre modificările aduse motorului, însă reprezentanții companiei au comunicat noile valori oferite de unitatea V8. Astfel, pachetul de performanță reușește să "stoarcă" 720 de cai putere și 1.000 Nm din motorul de 4.0 litri.

În urma acestei îmbunătățiri, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.2 secunde, cu 0.4 secunde mai rapid comparativ cu versiunea de serie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru