Ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet este scos la licitație: banii colectați vor fi folosiți în scopuri caritabile

de Cornel Șocariciu
Marti, 19.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a decis ca ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet să fie scos la licitație. Banii colectați vor merge către fundația Laureus Sport for Good.

La începutul acestui an, Mercedes-Benz a lansat ediția limitată Mercedes-Maybach G650 Landaulet. Primul SUV care poartă inscripția Maybach a fost produs în doar 99 de exemplare, iar unul dintre acestea a fost păstrat de constructorul german.

Acum, Mercedes-Benz scoate la licitație exemplarul cu numărul 99. Evenimentul este organizat de Bonhams în 6 octombrie, iar banii colectați vor fi direcționați către fundația Laureus Sport for Good.

Sub capota lui Mercedes-Maybach G650 Landaulet se află un motor V12 biturbo de 6.0 litri care produce 630 de cai putere și 1.000 Nm. Garda la sol măsoară 450 de mm, iar jantele au 22 de inch și sunt "încălțate" cu pneuri de dimensiunea 325/55. Pentru și mai multă siguranță în off-road, Mercedes-Benz a mizat pe punți pe portale, aceeași soluție pe care o am văzut-o în cazul lui G63 6x6 sau G500 4x42.

Interiorul lui Mercedes-Maybach G650 Landaulet este extrem de generos, iar pentru un plus de confort, nemții au montat scaunele de pe Clasa S.

Pe lista dotărilor mai găsim o cotieră încălzită, măsuțe pliabile și ecrane de 10 inch amplasate pe spătarul scaunelor față.

Comentarii (1)

  • Modelul asta va ajunge intr-un garaj din Valcea! Are grija mama si tata. Ridiculous one!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru