Ultimul Lamborghini Aventador a fost vândut cu 1.4 milioane de euro

de Tiberiu Safta
Vineri, 22.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a scos la licitație ultimul exemplar Aventador, care s-a vândut pentru marea sumă de 1.4 milioane de euro. Mașina face parte din seria exclusivă Ultimae, iar clientul norocos va primi și bonusuri, precum un NFT și experiențe VIP.

Anul acesta, Lamborghini își ia rămas bun de la emblematicul Aventador, cel mai recent model de serie produs în numere relativ mari din seria de mașini cu motoare V12. Pentru a comemora o producție care a durat din 2011, constructorul italian a lansat seria limitată Ultimae.

Cu ocazia sfârșitului producției lui Aventador, Lamborghini a decis să scoată la licitație ultimul exemplar. Mașina a fost, acum, vândută pentru suma de 1.4 milioane de euro, iar clientul norocos va primi și alte bonusuri speciale pe lângă mașină.

Exemplarul vândut este un Aventador LP780-4 Ultimae, cu o vopsea specială și unică albastră în partea din față și neagră în partea din spate. Și la interior găsim materiale Alcantara pe planșa de bord, volan și scaune, completate de accente portocalii, inspirate după atmosfera planetei Marte. Schema de culori la exterior și la interior a fost aleasă de către artiștii Krista Kim și Steve Aoki. Clientul va putea face cunoștință cu cei doi artiști prin intermediul unor experiențe VIP.

Printre aceste experiențe se numără un tur ghidat privat la muzeul Lamborghini, acces exclusiv la imagini cu viitoare modele și o invitație la mai multe activități în cadrul unui dealer Lamborghini local. Clientul va primi și un NFT cu o replică digitală a exemplarului și va putea face cunoștință cu cei doi artiști.

Ultimul exemplar Lamborghini Aventador va fi construit mai târziu în acest an, iar clientul va primi mașina abia în septembrie.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru