Un bătrân Volvo V70 se vinde pentru 20 de milioane de dolari, datorită plăcuței de înmatriculare

de Alexandru Monenciu
Luni, 15.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Acest Volvo V70 a fost scos la vânzare în Statele Unite ale Americii și costă nici mai mult, nici mai puțin, de 20 de milioane de dolari. Motivul este plăcuța de înmatriculare personalizată, unica de acest fel din lume.

Prin anii '70, autoritățile americane au introdus plăcuțele de înmatriculare personalizate. Tot atunci, un bărbat din statul New York a comandat o astfel de plăcuță inscripționată cu numele statului.

Aceasta costă acum 20 de milioane de dolari. Dar hai să începem cu începutul.

Acest Volvo V70 a fost scos la vânzare în Statele Unite ale Americii, iar anunțul îl prezintă ca fiind cel mai scump Volvo din istorie. Motivul? Ai ghicit. Plăcuța de înmatriculare de care povesteam mai sus.

Pe lângă faptul că este unică (poate mai există astfel de plăcuțe, dar în alte state), aceasta este și singura care poate fi montată, legal, pe o mașină. Cele pe care le poți cumpăra de la magazinele de suveniruri nu se pun la socoteală.

Potrivit anunțului, plăcuța de 20 de milioane de dolari a rămas până acum în familia celui care a achiziționat-o în urmă cu cinci decenii, dar poate fi transferată noului proprietar al mașinii.

Că tot vorbim de plăcuțe de înmatriculare scumpe, în urmă cu câțiva ani, un om de afaceri din Emiratele Arabe Unite a plătit 5 milioane de dolari pentru plăcuța de înmatriculare cu cifra 1.

via Autoevolution și DuPont Registry

Comentarii (1)

  • Tembelus Rex
    Cam ieftin. Consider că poate plusa lejer cu un 50 % :)))))))))))
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru