Un BMW pentru copii. Cel mai ieftin "model" al mărcii costă 700 de lei în România

de Alexandru Monenciu
Sambata, 08.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Baby Racer a ajuns la a patra generație. Cu un design nou, inspirat din modelele actuale, acesta va fi disponibil în România din luna aprilie. Prețul de vânzare recomandat este de 702 lei, cu TVA inclus.

BMW Baby Racer, adică o "mașină" pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani, este o parte a colecției BMW Lifestyle de peste 30 de ani. Acum a ajuns la a patra generație.

Cel mai accesibil "model" al mărcii bavareze va fi disponibil în România începând cu luna aprilie. Prețul recomandat de vânzare este de 702 lei, cu TVA inclus.

Noul BMW Baby Racer propune o parte frontală inspirată de modelele actuale, cum ar fi Seria 4, BMW ix și BMW M3/M4. Poate fi comandat în 3 nuanțe: negru, albastru și alb.

Scaunul moale este vopsit în culori contrastante. Avem, apoi, un volan ergonomic, cu trei spițe, și roți silențioase realizate din materiale reciclate. Toate piesele de schimb sunt produse în Bavaria.

Așa cum spuneam, la noi în țară, BMW Baby Racer va fi disponibil din luna aprilie 2023. Prețul recomandat de vânzare este de 702 lei, cu TVA inclus.

via BMW

Comentarii (1)

  • Deh, obrazul subțire cu cheltuială se ține...
    La banii ăștia niște pedale ca la tricicletă, gen kart, ar fi fost o justificare a prețului, dar așa... La mai puțin de jumătate de preț se găsesc mașinuțe cu muuuuult mai interesante.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru