Un exemplar de pre-producție Mitsubishi Eclipse Cross va fi expus în România

de Cornel Șocariciu
Vineri, 22.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi aduce în România noul SUV Eclipse Cross. Exemplarul promis de japonezi este unul de pre-producție și va putea fi admirat în intervalul 22 septembrie - 6 octombrie în mai multe orașe din țară.

La începutul acestui an, Mitsubishi a prezentat noul SUV Eclipse Cross. Modelul constructorului nipon mizează pe un design atractiv și pe un interior cu elemente moderne.

Noul Mitsubishi Eclipse Cross va putea fi admirat de publicul din România în perioada 22 septembrie - 6 octombrie. Exemplarul trimis în țară este unul de pre-producție, asamblarea urmând să demareze în luna octombrie, în Japonia, iar primele unități sunt așteptate în România până la finalul anului curent.

Exemplarul Eclipse Cross va fi expus în următoarele locuri: Băneasa Shopping City București (22 - 24 septembrie), Vivo! Constanța (26 - 27 septembrie), Palas Mall Iași (28 - 29 septembrie), Coresi Mall Brașov (30 septembrie - 2 octombrie), showroom-ul Mecatronics Sibiu (3 - 4 octombrie) și Iulius Mall Cluj (6 - 7 octombrie).

Mitsubishi Eclipse Cross promite un interior presărat cu elemente moderne. Punctul de atracție îl reprezintă ecranul central sub forma unei tablete. Sistemul de infotainment oferă contectivitate Aple CarPlay și Android Auto.

De asemenea, Eclipse Cross plusează și cu un Head-Up Display.

Gama de motorizări propusă de Mitsubishi include un motor pe benzină de 1.5 litri turbo cuplat la o cutie de tip CVT și un diesel de 2.2 litri "împerecheat" cu o transmisie automată cu opt rapoarte.

Comentarii (9)

  • sperie naibii tot mall-ul cu masina aia
    5 6
  • babacloanta
    Auzi tu ca este de "admirat":)) Really?
    4 2
  • @LauCalin : si dorinta iti fu indeplinita.
    Ai fost auzit :)
    0 2
  • Masina asta este aproape la fel de urata precum un Ssangyong Actyon sau Juke. Groaznic !
    4 3
  • Mai toti ne intrebam in ultimele luni cam pe unde va pozitiona alianta Mitsu. Am vazut teste in reviste online americane cu modelul din articol si se pare ca va fi undeva la nivel de Renault...sau chiar un pic sub. Ei se plangeau ca bordul, desi ergonomic si modern are 100% materiale tari si ieftine (la Kadjar si Qashqai sunt destule parti moi). Era varianta de top tot preproductie si era mai cheap ca feeling ca Ford Escape (Kuga la noi) facelift sau noul Chevy Equinox tot in variantele de top care la ei ajung la 35.000 $. La Eclipse nu se stia insa pretul si se intrebau si ei pe unde se va pozitiona.

    Mie personal imi plac fata, lateralul si interiorul (care poate poate nu va mai fi ieftin ca in variantele preproductie). Spatele e intr-adevar ciudat, insa daca ascunde un portbagaj in jur de 500 l poate fi trecut cu vederea.
    3 1
  • Andrei
    Are sanse destul de bune sa devina noul "Pontiac Aztec"
    3 3
  • Alt nume de legenda matrasit ptr cativa centi. "Felicitari" Mitsubishi! Dpdv stilistic pare a fi copilul din flori dintre Pontiac Aztek si Mitsubishi ASX.
    7 0
  • Flavius
    Mi-a luat-o inainte Tibi...exact ca un Ssangyong, iar stopul in linie in treimea de jos a lunetei mi se pare al naibii de incomod, exact ca si la Honda Civic -5 usi...nu mi-ar place sa conduc asa ceva
    1 1
  • L-am vazut ieri.
    Din pacate era incuiat. Ce pot sa zic este ca arata (mult) mai bine in realitate, decat in poze. Liniile alea drepte si unghiurile ascutite nu te "zgaraie" pe retina asa cum ai crede din poze. Spatele e un pic ciudatel si cred ca vizibilitatea e slaba. Dar niste senzori de parcare si o camere pentru marsalier, ar putea fi solutia. Interiorul pare ordonat, comenzile sunt amplasate ok, ecranul de pe consola centrala imi place ca e pus destul de sus si nu ai cum sa-ti iei ochii in totalitate de la drum. Dar cea mai naspa chestie, mi s-a parut insertia lucioasa de pe volan, bord usi. Mai bine puneau ceva argintiu, o imitatie de aluminiu. Sper sa fie disponobil asa ceva. Cred ca era un contrast mult mai placut.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru