Un Genesis GV80 a intrat în flota poliției din Dubai

de Alexandru Monenciu
Marti, 25.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Flota de mașini a poliției din Dubai s-a îmbogățit cu un Genesis GV80. Mașina a fost livrată de importatorul oficial Genesis din Emiratele Arabe Unite și a fost deja vopsită în culorile celebrei forțe de poliție.

Dubai este orașul extremelor. De la insule care "răsar" din mare, la clădiri care parcă mai au puțin și ating cerul. Până și mașinile de poliție sunt altfel decât în restul lumii, în sensul că flota include mărci precum Ferrari, Bugatti, McLaren și Lamborghini.

Acestea pot fi zărite pe străzile orașului, în special în zonele turistice.

Acum, flota poliției din Dubai a primit o nouă mașină. Nu este vorba despre vreun supercar cu sute de cai putere, ci de un SUV. Mai exact, un Genesis GV80.

Mașina a fost livrată de Juma Al Majid Est, importatorul oficial Genesis din Emiratele Arabe Unite, și a fost deja vopsită în culorile poliției din Dubai.

Motorizarea exemplarului cu pricina este necunoscută. Versiunea de top a noului QV80 este echipată cu un motor de 3.5 litri, turbo, care dezvoltă 380 de cai putere și 530 Nm. Clienții au la dispoziție și un motor de 2.5 litri, tot pe benzină, dar și unul diesel de 3.0 litri.

via Genesis

Comentarii (8)

  • Si 3.0 Diesel?
    Eu stiu ca la camilari iti iei 4 lovituri de bici pe cocoasa doar daca iti incolteste in gand ideea de masina pe motorina.
    10 1
  • flotă1 sf [At: N. COSTIN, ap. LET. II, 66/34 / Pl: ~te / E: fr flotte] 1 Totalitatea navelor fluviale, maritime sau aeriene ale unui stat. 2 Totalitatea marilor unități navale ori aeriene afectate unei regiuni sau unui anumit scop, sub o conducere unică.
    5 5
  • La avioane e flotila.
    2 5
  • 13.53... dacă tăceai filozof rămâneai
    2 5
  • FLOTÍLĂ, flotile, s. f. 1. Unitate de nave militare care acționează pe fluvii și pe lacuri, uneori și pe mări, în vecinătatea litoralului; mare unitate militară navală. 2. (Înv.; adesea determinat prin „de aviație”) Unitate în aviația militară, corespunzând regimentului din armata de uscat. – Din fr. flottille.
    4 4
  • E "General de Flotila aeriana" la noi,asa se numeste.Ghici de ce?
    6 5
  • @15.00... de ce îți e Rușine sa postezi logat așa cum o fac eu?
    3 4
  • Marin pușcașul
    Nu conteaza cum se zice,oricum nu mai avem nici flota si nici flotila.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru