Un jurnalist auto din Taiwan este primul șofer care avariază noul Honda NSX. Cauza accidentului? O albină

de Bogdan Mirică
Marti, 04.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un jurnalist auto din Taiwan a avariat serios un Honda NSX după ce s-a izbit de o barieră de protecție din beton.

Nu a durat mult până la mutilarea primului Honda NSX. Supercarul japonez a făcut cunoștință cu un parapet din beton tocmai în Taiwan, pe o șosea de pe lângă orașul Taipei. La volan se afla un jurnalist auto care efectua un test drive pentru o publicație locală.

Astfel de evenimente se pot întâmpla, mai ales atunci când vrei să probezi resursele mașinii pe un drum public. Se pare însă că nu acesta a fost scenariul care a dus la producerea evenimentului. Șoferul în vârstă de 27 de ani conducea cu geamul deschis când o albină a intrat în mașină și l-a înțepat la nivelul gâtului. În acel moment, jurnalistul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de bariera de protecție.

Nimeni nu a fost rănit în accident, însă pagubele suferite de mașină sunt considerabile. Poliția a efectuat o serie de teste asupra șoferului, dar acestea au ieșit negative. Exemplarul avariat este unul dintre cele nouă alocate de Honda pentru piața din Taiwan.

Comentarii (3)

  • rotila
    s-a intamplat si la noi cu ani in urma un jurnalist destept a rasturnat un volvo la snagov mergand in grup organizat ,spre munte.
    colegii de breasla au facut front comun si nu au facut public evenimentul.
    ca de ... nici ei nu sunt mai dibaci.
    11 0
  • Masina costa 190.000 Euro nu 400 , 000 !!!!
    1 0
  • ASA AS FI ZIS SI IO
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru