Un nou mariaj în industria auto: Toyota și Suzuki au semnat un parteneriat de colaborare pentru următorii ani

de Bogdan Mirică
Marti, 07.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După informații apărute în toamna anului trecut, Toyota și Suzuki au anunțat oficial semnarea unui parteneriat. Acesta va viza dezvoltarea unor tehnologii comune, dar și schimbul de componente.

După ce inițiativa unui parteneriat cu gigantul Volkswagen a eșuat lamentabil, Suzuki își îndreaptă acum atenția asupra unui alt colos al industriei auto, cu care speră să vorbească aceeași limbă: Toyota.

Discuțiile despre un eventual parteneriat au început încă din toamna anului trecut, iar acum putem spune că au dus la o înțelegere pentru următorii ani. Această înțelegere va viza dezvoltarea comună a unor domenii precum tehnologiile de protejare a mediului, tehnologiile de siguranță și sistemele multimedia. De asemenea, este vizat și schimbul de produse și componente.

Urmareste Automarket
Potrivit unor informații vehiculate și de Automotive News, Suzuki își dorește și acces la tehnologia autonomă mult mai avansată a partenerului japonez.
Toyota a afirmat deja că își dorește în următorii ani o mașină incapabilă să cauzeze un accident.

De cealaltă parte, Suzuki a demonstrat că încă beneficiază de o expertiză bogată în segmentul modelelor mici și compacte, modele precum Vitara și Ignis fiind deja un succes. Toyota ar putea beneficia de această experiență pe piețe emergente cum este cea din India, acolo unde Suzuki este văzut foarte bine.

Comentarii (4)

  • Scorpionu' negru-n ceru gurii
    Toyo! Tasu zuk is das here?
    2 5
  • Urati mai sunt!
    1 4
  • Bai baiatule...mosul ala din dreapta este urangutan cu acte in regula...
    0 3
  • esti invidios pe el? buhahahah!!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru