Un nou set de fotografii-teaser cu noua Fabia. Skoda prezintă mâine modelul în întregime

de Mircea Meșter
Luni, 18.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După o lungă serie de imagini teaser şi fotografii în avanpremieră, Skoda încheie setul astăzi, cu prezentarea stopurilor şi a grilei noii Fabia.

Skoda a publicat în weekend ultimele imagini-teaser în care noua generaţie Fabia se dezvăluie puţin câte puţin în aşteptarea momentului în care modelul ceh de segment B va fi dezvăluit complet în faţa presei şi a fanilor mărcii din Mlada Bolselav. Conform celor de la Skoda, setul de fotografii cu detaliile maşinii se opreşte aici, modelul urmând să fie prezentat oficial marţi, 19 august.

Aşa cum puteam deduce şi din imaginile de până acum, noua Fabia preia multe dintre liniile care şi-au făcut apariţia în premieră pe modelul Rapid şi ulterior pe Octavia. Fabia renunţă la liniile curbe care au caracterizat zona frontală a actualei generaţii şi se va baza pe aceleaşi detalii angulare, simple, uşor de recunoscut pe care le prezintă Rapid. De altfel, noua Fabia pare a fi un frate mai mic al lui Rapid Spaceback, asemănările fiind direct proporţionale cu cele pe care le regăsim între Golf şi Polo în gama fraţilor de concern de la Volkswagen sau între Leon şi Ibiza în cazul liniei de modele prezentate de Seat.

"Stopurile reprezintă un omagiu adus moştenirii artistice a sticlei de Bohemia, cu al său grad înalt de precizie", notează Skoda pe propria pagină de Facebook în ultima fotografie a seriei de teasere, cea care include şi numele modelului ceh.

● Noua Fabia: prima imagine-schiţă a generaţiei 2014
● Lista completă a motorizărilor
● Skoda Fabia 2014 intră în producţie la finalul lunii august
● Primul detaliu dezvăluie forma farurilor

Comentarii (5)

  • Probabil cel mai plictisitor design in categoria citadinelor... si totusi se va vinde foarte bine.
    12 10
  • Nimic nou. Totul este reinterpretat, dar se va vinde bine. Sa nu uitam ca platforma tehnica folosita este de la vechea generatie, cu unele imbunatatiri.
    15 5
  • sa speram ca macar pretul sa se pastreze, ca daca mai urca si la asta pretul, ne mai permitem doar Citigo.
    12 2
  • Exact, Fabia Facelift Rapid Hatchback.
    8 3
  • trezirea
    desteptati-va oameni buni !
    NU este masina frumoasa si nici ultimul racnet high-tech nu e.

    Ramane de vazut cat e de fiabila.
    Astept 1.2 TSI pe ea.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru