Noua generaţie Skoda Fabia: primul detaliu dezvăluie forma farurilor

de Mircea Meșter
Miercuri, 13.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda continuă campania de teasing pentru lansarea noii generaţii Fabia. De această dată, suntem întâmpinaţi de o imagine a blocului optic frontal care ne dezvăluie linii angulare de design pentru modelul de oraş al cehilor.

După ce acum două săptămâni am văzut pentru prima dată noua generaţie Skoda Fabia într-o schiţă de design semnată de oamenii de creaţie ai mărcii din Mlada Boleslav, Skoda revine astăzi cu două fotografii care ne dezvăluie linia blocurilor optice frontale privite din două unghiuri diferite.

La fel ca fraţii săi mai mari Rapid şi Octavia, noua Fabia va renunţa la liniile rotunde care caracterizau zona frontală a actualei generaţii şi se va baza pe un design simplu, angular, caracterizat mai degrabă de sobrietate. De notat faptul că noua Fabia va dispune de lumini de zi LED, acestea urmând să facă parte cel mai probabil din lista de elemente opţionale pe care modelul ceh de segment B le va aduce în faţa clienţilor săi.

Vă reamintim faptul că Skoda a anunţat săptămâna trecută motoarele care-şi vor face loc sub capota noii generaţii. Acestea vor merge de la 60 la 110 cai putere, cel mai prezent propulsor fiind 1.2 TSI, prezent în diferite variante de putere. 

● Noua Fabia: prima imagine-schiţă a generaţiei 2014
● Lista completă a motorizărilor
● Skoda Fabia 2014 intră în producţie la finalul lunii august 

Comentarii (7)

  • Suleyman Cunoscatoru
    Un lucru este sigur.
    Va trebui sa fi un adevarat cunoscator auto ca sa poti deosebi noua Labia de FC. Rapid Sportback.
    28 13
  • Acum , pe bune, ce va departaja Fabia de Rapid, pt. a nu se canibaliza?Dimensiunile cred ca vor fi extrem de apropiate , ca si forma hatch...Poate doar breackul de la Fabia sa emita pretentii...
    17 7
  • e si sa vedeti abuzuri din partea lu garcea care a terminat cu chiu cu vai pe la Campina cum ii va abuza pe cumparatori cu acele DRL !!
    5 10
  • Crystyann
    @Lucci ; Fabia si Rapid SB sunt diferentiate de aprox 30 cm.....Este o diferenta fireasca si normala intre 2 clase. Aceleasi diferente ( aproxmatve ) le vei regasi intre Peugeot 207 si 307, Polo si Golf, Fiesta si Focus etc...Clasa mica are targetul ei si cumparatorii ei, clasa compacta la fel.
    Problema reala apae intr-adevar la Break-ul de la Fabia care va avea in jur de 4,25....acolo da, va fi o lupta cu Rapid SB. Dar mai mult ca sigur Fabia va avea un portbagaj mai mare.
    12 11
  • Cosmin
    Poftiti masina cu totul :)

    http://www.carscoops.com/2014/07/all-new-2015-skoda-fabia-scooped-almost.html

    E un A1 patratos cu spate de Fiat Stilo. Se incadreaza in linia de design actuala si, la fel ca toate Audiurile si VWurile, seamana cu celelalte modele ale marcii.
    1 0
  • fabia va fi o masina scumpa. ca si skoda in general, dar prinde la romani...
    o ibiza e varianta mai inteleapta de ales fiind mai ieftina si mai frumoasa.
    4 0
  • Cosmin, ala pare mai degraba a Fabia Facelift 4 :))).
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru