Noua Skoda Fabia intră în producţie la finalul lunii august

de Bogdan Mirică
Vineri, 01.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a anunţat că la mijlocul lunii august va opera modificări în uzina sa din Mlada Boleslav pentru a pregăti producţia noii generaţii Fabia. Modelul de clasă mică va începe să iasă pe poarta fabricii la sfârşitul acestei luni.

Skoda se pregăteşte deja de lansarea noii generaţii Fabia, programată să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Paris, în luna octombrie. Deşi mai sunt două luni până atunci, Skoda pregăteşte deja terenul pentru producţia modelului subcompact.

Noua Skoda  Fabia: prima imagine-schiţă a generaţiei 2014

Potrivit unui comunicat emis de constructorul ceh, asamblarea noii generaţii va debuta la finele lui august în uzina de la Mlada Boleslav. Skoda va opera modificări asupra liniei de asamblare a fabricii în periaoda 4-15 august, atunci când activitatea este întreruptă din cauza vacanţei oficiale.

În cele 11 zile se vor face pregătiri intense pentru ca uzina să poată da naştere noului Fabia: se va extinde atelierul de vopsire, se va modifica partea finală a liniei de asamblare şi se vor monta şi recalibra noi roboţi.

În acelaşi timp, Skoda va lucra şi la alte uzine în care se vor produce caroseria (Kvasiny) sau cutia de viteze DQ200 (Vrchlabi).

via carscoops

Comentarii (1)

  • johnny_Zwee
    o veste buna, chiar imi place mult marca asta de masini si ma astept sa evolueze din ce in ce mai mult. Vechiul model era cam depasit, fata de marcile concurente.
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru