Un nou teaser pentru Hyundai Kona: SUV-ul de clasă mică va avea blocuri optice duble LED

de Daniel Popescu
Vineri, 28.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat un nou teaser pentru viitorul său SUV de clasa mică Kona, care iese în evidență prin blocurile optice duble cu LED. Lansarea oficială va avea loc în vara acestui an.

La începutul lunii aprilie, Hyundai a dezvăluit că va lansa un nou SUV de clasa mică pe nume Kona și, cu această ocazie, a publicat și un prim teaser, care evidenția parțial forma blocurilor optice.

Iată că acum constructorul sud-coreean a oferit un nou teaser cu partea frontală a noului model și a oferit și câteva detalii atractive despre acesta. Cel mai ușor de remarcat este că viitorul Hyundai Kona va beneficia de blocuri optice duble. Astfel, blocurile optice superioare sunt adaptive și asigură lumini de zi LED, în timp ce blocurile optice inferioare sunt de asemenea LED și sunt dedicate rulării pe timp de noapte. De asemenea, grila noului Kona va fi una tipică pentru noile modele ale producătorului asiatic.

Urmareste Automarket
Chiar dacă nu a prezentat nicio imagine cu interior, Hyundai a precizat că poziția în scaun va fi una mai ridicată, așa cum se întâmplă de altfel în cazul tuturor SUV-urilor, iar modelul va fi disponibil opțional cu tracțiune integrală.

Lansarea oficială va avea loc în vara acestui an, când Hyundai Kona va deveni rival pentru modele precum Renault Captur, Peugeot 2008 sau Nissan Juke.

Este de așteptat ca noul Kona să mizeze pe platforma lui Hyundai i20 și să utilizeze motoare diesel și benzină din gama lui i30.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru