Un teaser video nou cu viitoarea generație Volvo S60: modelul constructorului suedez debutează în 20 iunie

de Cornel Șocariciu
Luni, 18.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a publicat un clip teaser nou cu viitoarea generație S60. Modelul constructorului suedez va fi prezentat oficial în 20 iunie, iar reprezentanții companiei anunță și lansarea pachetului de performanță Polestar Engineered.

În urmă cu câteva zile, Volvo a demarat campania de teasing pregătită pentru noua generație S60. Modelul constructorului suedez va fi prezentat oficial în 20 iunie, iar conform reprezentanților companiei, viitorul S60 va putea fi comandat și cu un pachet de performanță dezvoltat de Polestar.

Pentru a menține treaz interesul fanilor, Volvo a publicat un teaser video nou cu viitorul S60. În acest clip, fanii constructorului suedez au ocazia să analizeze detaliile grilei frontale.

Pachetul de performanță se numește Polestar Engineered și va fi disponibil doar împreună cu motorizarea plug-in hybrid T8 Twin Engine. Conform oficialilor suedezi, această variantă promite 415 cai putere și un cuplu motor maxim de 670 Nm. Începând cu anul viitor, pachetul Polestar Engineered va fi oferit și pe SUV-ul XC60, dar și pe break-ul V60.

În plus, pachetul de performanță pregătit de suedezi promite o serie de actualizări software care vor contribui la îmbunătățirea consumului de carburant.

Tot pe lista modificărilor trebuie să trecem amotizoarele semnate de Ohlins și sistemul de frânare îmbunătățit.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru