Primul teaser cu Volvo S60 Polestar Engineered: suedezii au dezvăluit partea frontală

de Daniel Popescu
Joi, 14.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a publicat un teaser video cu partea frontală a noii generații S60 în versiunea de top Polestar Engineered. Lansarea este programată în 20 iunie în Statele Unite.

Volvo a dezvăluit în această săptămână primele informații despre noua generație S60, care va primi inclusiv o versiune de performanță numită Polestar Engineered.

La numai o zi distanță, constructorul suedez oferă și un prim teaser video publicat pe contul de pe rețeaua de socializare Facebook, care scoate în evidență designul părții frontale.

Este ușor de remarcat că teaser-ul afișează versiunea de performanță Polestar Engineered datorită logo-ului Polestar poziționat strategic pe grilă. De asemenea, blocurile optice LED au un design asemănător cu cele întâlnite pe modelele lansate de suedezi în ultimii ani, în timp ce bara de protecție are un aspect mai agresiv, astfel că cel mai probabil va fi disponibilă doar pe versiunea dezvoltată de Polestar.

Potrivit informațiilor furnizate anterior, Volvo S60 Polestar Engineered va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid care va genera în total 415 cai putere și un cuplu maxim de 670 Nm.

De asemenea, jantele sunt mai ușoare și au un design care permite vizualizarea cu ușurință a etrierelor, care au fost optimizate pentru rigiditate, în timp ce discurile de frână au fost îmbunătățite pentru reducerea căldurii.

La rândul lor, suspensiile spate au primit absorbante de șocuri premium Öhlins similare ca design cu cele care vor fi disponibile pe Polestar 1. Din punct de vedere vizual, versiunile cu pachetul de performanță Polestar Engineered vor fi ușor de remarcat datorită etrierelor galbene, a evacuărilor negre și a centurilor de siguranță galbene.

Noua generație Volvo S60 va fi prezentată în 20 iunie în Carolina de Sud (Statele Unite), la singura uzină care va produce acest model. Volvo a confirmat deja că modelul nu va fi oferit cu motoare diesel.

Via Volvo, Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru