Una dintre mașinile exotice pe care le-a deținut Cristiano Ronaldo e scoasă la licitație: aproape 70.000 de euro pentru un Bentley Continental GT Speed

de Bogdan Mirică
Miercuri, 02.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O casă de licitație din Anglia scoate la vânzare una dintre mașinile exotice pe care Cristiano Ronaldo le-a condus când juca pentru Manchester United. Este vorba despre un Bentey Continental GT Speed.

Unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai acestui deceniu, Cristiano Ronaldo, este și un pasionat al mașinilor exotice, prin garajul său trecând nume sonore din curtea Ferrari sau Lamborghini.

Printre ele s-a strecurat și un Bentley Continental GT Speed, care i-a fost livrat în data de 5 septembrie a anului 2008. Mașina a fost personalizată după gustul său și include o caroserie vopsită în nuanța Sapphire Blue și o tapițerie din piele Magnolia.

Mașina a fost folosită de Ronaldo o vreme îndelungată, când acesta juca pentru Manchester United. Bineînțeles, a fost îngrijită cu atenție de dealerii Bentley din zonă.

Esential 2008 este anul în care a fost produs Bentley-ul lui Ronaldo.
56.327 de kilometri a parcurs Ronaldo cu Bentley-ul său.
Fotbalistul a parcurs aproximativ 56.327 de kilometri cu cel mai puternic Bentley al acelei perioade, ceea ce înseamnă că mașina este într-o stare impecabilă.
Motiv pentru care este și scoasă la vânzare de o casă de licitații la mijlocul acestei luni.

Mașina a intrat în posesia casei de licitații după ce Ronaldo s-a transferat la Real Madrid și a plecat în Spania. Estimată la o valoare cuprinsă între 55.000 și 66.000 de euro, mașina ar urma să adune ceva mai mulți bani, având în vedere proprietarul celebru pe care l-a avut.

Comentarii (1)

  • Mi-a placut ca si-a gasit "locul de parcare"..:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru