UPDATE: Lamborghini a publicat un teaser video dedicat noii versiuni Huracan Evo: prezentarea va avea loc în 18 noiembrie

de Daniel Popescu
Marti, 17.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat un teaser video care anticipează lansarea unei noi versiuni pentru Huracan în 18 noiembrie. Cel mai probabil, constructorul va prezenta Lamborghini Huracan Super Trofeo Omologato.

UPDATE: 17.11.2020

Lamborghini pregătește lansarea unei noi versiuni Huracan Evo. Conform celor mai recente rapoarte, italienii vor prezenta Huracan Evo STO (Super Trofeo Omologato), o variantă de stradă dezvoltată pornind de la modelul utilizat în competițiile de circuit.

Acum, Lamborghini a publicat primul teaser video dedicat noii versiuni Huracan Evo. Lansarea modelului italian va avea loc în 18 noiembrie începând cu ora 17:00, ora României.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 16.11.2020

Lamborghini a publicat în această perioadă un teaser prin care anunță oficial că pregătește lansarea unei noi versiuni pentru Huracan.

Imaginea postată pe rețeaua de socializare Facebook nu oferă prea multe indicii, însă presa internațională a relatat de mai multe ori în acest an ca producătorul italian intenționează să lanseze o versiune Super Trofeo Omologato (STO) pentru Huracan.

Lamborghini menționează doar că nouă versiune va fi omologată pentru circulația pe drumuri publice și va avea un motor V10.

Presa internațională a relatat anterior că noua versiune va împrumuta motorul V10 de 5.2 litri și 649 de cai putere disponibil pe Evo.

De asemenea, o serie de informații anterioare sugerau că Lamborghini Huracan Super Trofeo Omologato va avea o masă cu circa 150 de kilograme mai mică decât actualul Evo, performanță atinsă cel mai probabil prin utilizarea unei cantități mai mari de fibră de carbon pentru caroserie.

Toate detaliile despre noua versiune vor fi făcute publice la prezentarea oficială, care va avea loc miercuri, 18 noiembrie, la ora 17:00, ora României.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    exact ce ne interesa nu am aflat adica pretul, mai ales ca iau si salariul miercuri.
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru