Următorul membru al familiei Maybach ar putea fi noua generaţie Mercedes E-Klasse

de Bogdan Mirică
Luni, 26.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va pune serios la treabă divizia de lux Maybach, proaspăt înfiinţată în toamna lui 2014. După S-Klasse şi GL, germanii se gândesc şi la un E-Klasse Maybach.

Toamna anului trecut a consemnat renaşterea oficială a numelui Maybach pe caroseria limuzinei S-Klasse. Tot atunci, constructorul din Stuttgart a anunţat că Maybach devine oficial o divizie Mercedes, însărcinată cu crearea unor versiuni de lux, cu ampatament mărit, a modelelor de top din gamă.

Mercedes-Maybach S-Klasse marchează întoarcerea pe piaţă a numelui Maybach

Au trecut doar două luni şi Mercedes a confirmat intenţiile sale pentru lansarea unei versiuni Maybach a actualului GL, SUV-ul de mari dimensiuni.

Se pare însă că nu va fi singura noutate a gamei de lux, întrucât pe lista viitoarelor produse se află şi Mercedes-Maybach E-Klasse. Versiunea de lux ar urma să se lanseze odată cu venirea noii generaţii.

Urmareste Automarket
Într-un interviu acordat publicaţiei Automotive News, Steve Cannon, şeful diviziei americane Mercedes, a confirmat că planurile pentru un E-Klasse Maybach vizează doar generaţia viitoare a modelului premium, aşteptată să debuteze în maxim doi ani.

Deşi nu a oferit prea multe informaţii despre viitorul model, Cannon a precizat că va fi vorba despre o variantă cu ampatament mărit.

Ea va beneficia de o serie de materiale de lux, precum şi de un ampatament ceva mai mare, pentru a garanta mai mult spaţiu pentru cei de pe locurile din spate. Principala ţintă va fi piaţa din China, unde E-Klasse cu ampatament mărit se bucură deja de succes.

via motorauthority

Comentarii (1)

  • Suleyman Cunoscatoru
    Astept cu nerabdare sa imi cumpar noul Maybach A-CLASSE 1.5dci.
    25 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru